Somevideo -tuotanto meidän studiolla

 

 

Videoita voi tehdä kevyesti ja siististi sisätiloissa. Meidän studiolla Kouvolassa paistaa aina aurinko eikä kärpäsetkään häiritse. Neljän seinän sisällä huonoa huumioria on tosin hieman vaikeampi päästä pakoon.

Ideana oli tuottaa Napracarelle kevyellä otteella pystymallisia somevideoita meidän omalla studiolla. Näiden videoiden avulla heräteltäisiin yrityksen vanhoja asiakkaita ja tietysti tavoiteltaisiin uusia asiakkuuksia.

Napracare on Kouvolalainen yritys, joka on erikoistunut tuki,- ja liikuntaelimistön sairauksien sekä toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja kuntoutukseen.

Videoiden idea

Näyttelijäksi videoille saatiin näyttelijä Tiina Winter ja toisena talenttina toimi Napracaren yrittäjä Antti Lahtinen. Videoiden idea oli yksinkertainen: Tiina on siivoamassa kotiaan ja nostaessaan sohvankulmaa satuttaa selkänsä. Mutta onneksi apu on lähellä ja Tiina saa Antilta avun selkäkipuun ja Tiinan toimintakyvyn palautumiseen. Antti myös opastaa, miten tätä saavutettua toimintakykyä ylläpidetään.

Vain 15 sekuntia aikaa

Kaiken esiteltävän asian piti mahtua 15 sekunnin sisälle, jotta videot toimisivat loistavasti esim. Instagramissa. 15 sekuntia kuulostaa todella lyhyeltä ajalta, mutta hyvällä suunnittelulla ja oikealla leikkauksella siihen saadaan pakattua ihan älyttömästi tietoa.

Tyytyväinen asiakas

Meillä oli kuvauksissa tosi hauskaa ja Anttikin tuntui viihtyvän. Ohessa Antin meille antama asiakaspalaute:

Ammattitaitoinen, asiakaslähtöinen ja rento. Ovat sanoja, jotka kiteytyvät hyvin TAVATON mediaan. Yhteistyön helppous ja kuvaustilanteessa vallinnut lämmin tunnelma on jäänyt hyvin mieleen. Tykkäsin!

Lyhyt ja ytimekäs kuvaushetki

Kuvaushetki kesti noin kaksi tuntia, mutta kuvatusta materiaalista saatin tehtyä neljä erilaista videota, jotka voit katsoa täältä: Videomainonnan referenssi: Napracare

Miksi tuottaa lyhytvideoita sosiaaliseen mediaan?

Lyhytvideot soveltuvat loistavasti eri medioihin, esimerkiksi suoratoistopalveluihin, sosiaaliseen mediaan ja bannerimainontaan. Lyhytvideoiden tarkoitus on herättää asiakkaiden mielenkiinto yrityksen palveluita kohtaan ostopolun ensimmäisessä vaiheessa. Jos sinua kiinnostaa vastaavanlaiset videot ja yhteistyö meidän kanssa niin ota yhteyttä.

Lähdetään yhdessä tekemään Tavattoman hyvää videomainontaa!

Videotuotannon hinta

Sinua saattaisi kiinnostaa

Kuinka paljon videotuotanto maksaa

Kun meiltä kysytään videotuotannon hintaa, siihen ei valitettavasti ole olemassa vain yhtä vastausta.

Olisiko aika kokeilla videomainontaa?

Videomainonnan mahdollisuudet yritysviestinnän ja -markkinoinnin työkaluna ovat monipuoliset. Meillä lähtökohta ja ydin on laadukas sisällönsuunnittelu ja linjakas videotuotanto.

Lisää samanlaisia uutisia: