Kerrotaan tarinasi videon keinoin

Teemme erikokoisia videotuotantoja aina viestintäsuunnittelusta ja käsikirjoituksesta valmiiksi videoksi, tai asiakkaan valmistelemasta ideasta lumoavaksi lopputuotteeksi. 

Sisältö ratkaisee – videollakin.

Tavaton yhdistelmä osaamista, luovuutta ja teknologiaa. Laadukkaasti käsikirjoitettua, kuvattua ja editoitua liikkuvaa kuvaa.

Videotiimimme kasvaa ja muovautuu aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Jokainen videotuotanto on aina yksilöllinen, ja jokainen video tuotetaan asiakkaan brändisisällön mukaisesti, tavoitteena häikäisevä lopputulos!

Oletko valmis videotuotantojen kiehtovaan maailmaan?

Yritysvideoiden keskiössä on aina tarina

Tarinankerronta on aina aikojen alusta ollut ihmisen yksi tärkeimmistä tavoista kommunikoida, ja on sitä yhä. Vai pystytkö kuvittelemaan elämää ilman tarinoita? Videon avulla on mahdollisuus kertoa vahvoja bränditarinoita, sitouttaa asiakas vahvemmin yritykseen ja tuotteisiin tai palveluihin.

“Yritykset ovat ideoiden alkulähde, teitä varten me olemme täällä. Videokin on tarina. Ja tarinoita on monenlaisia.”

Videotiimistämme löytyy

Tekijöitä useammalta paikkakunnalta
  • videokuvaajat
  • leikkaajat
  • käsikirjoittajat
  • tuottajat
  • animaattorit
  • äänimiehet
  • äänisuunnittelijat ja voice overit

Kauttamme onnistuu myös kieliversiot ja monikieliset produktiot ovat arkipäivää.

Esimerkkejä videotuotannoista

Brändivideot, yritysvideot, mainosvideot, sosiaalisen median videot, opetusvideot, tapahtumakuvaus, animaatiot, markkinointivideot, haastatteluvideot, tuotelanseerausvideot, promovideot, työhaastatteluvideot, rekrytointivideot.

Luotettava Kumppani

Olemme luotettava kumppani

Tilaajavastuuraporttimme löytyy ketterästi Luotettava kumppani -palvelusta ja ydintiimin takataskuista salamana Työturvallisuus- ja Alkusammutuskortit. Voit tarkistaa tietomme kätevästi Zeckit-hausta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valjasta unelmatiimi käyttöösi ja valloita asiakkaasi meidän avulla! Jätä viesti niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

040 754 9694

info@tavaton.fi

Studion sijainti

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola