Viihdyttävää videota!

Yhdistämme laajan strategia- ja markkinointiosaamisemme laadukkaaseen videotuotantoon.

Pyydä tarjous

Videotuotantoa ja videomarkkinointia

Videon mahdollisuudet yritysviestinnän ja -markkinoinnin työkaluna ovat monipuoliset. Meillä lähtökohta ja ydin on laadukas sisällönsuunnittelu ja linjakas videotuotanto.

Yhdistämme laajan strategia- ja markkinointiosaamisemme laadukkaaseen videotuotantoon. Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita online-sarjoista mainoselokuviin ja havainnollistavista animaatioista sosiaalisen median sisältöihin.

Tehokkaimpia videoita yhdistää aitous ja erottuvat tarinat, jotka katsojat muistavat. Liikkuva kuva, vahva äänimaailma ja taitavasti luotu kerronta on moniulotteinen kokemus. Videotuotantojen monipuolisuus antaa yrityksille laajan paletin työkaluja rakentaa näkyvyyttä ja herättää kiinnostusta. Videotuotanto on media täynnä tunnetta.

Viimeistellyn lopputuloksen takana on asiakkaan lähtökohdat ja tuotannolle asetetut tavoitteet. Ennen aloitusta etsimme aina suunnitellulle kohderyhmälle sopivan toteutuksen ja osaavan työryhmän.

Pienessäkin tuotannossa voi olla paljon liikuvia osatekijöitä. Huolehdimme tuotantojen aikataulutuksista sekä verkostomme avulla pieninkään yksityiskohta ei jää huomiotta. Skaalautuvan organisaatiomme keskiössä ovat eri alojen ammattilaiset meikkaajista stailaajiin ja tekniikan osaajiin.

Kirkastetaan videon rooli ja tavoite yrityksen viestinnässä ja markkinoinnissa strategian avulla.

Videomarkkinointi

Videon yksi vetovoima markkinoinnissa on sen pitkä muistijälki sekä sitouttavuus. Se on hyvä valinta viihdyttämään, opettamaan ja vaikuttamaan, sekä lisäämään valitun kohderyhmän bränditietoisuutta ja ohjaamaan ostokäyttäytymistä.  Suurin osa ihmisistä on visuaalisia oppijoita. Erityisesti digitaalisessa markkinoinnissa videolla on oma paikkansa kampanjan sitouttavuuden ja huomiarvon kasvattamisessa.

Videokonseptit

Visuaaliset konseptit ovat yritysten brändeille yhä merkityksellisempi osa laadukasta sisällöntuotantoa ja viestintää. Niiden avulla yritysviestintä on johdonmukaista kaikissa sisältömuodoissa. Videokonsepti voi kattaa yrityksen kaikki videotuotannot, tai se voi olla tuotantokohtainen työkalu. Suunnitelman avulla on helppo toteuttaa yrityksen liiketoimintaa tukevia videoita, jotka edistävät asetettuja tavoitteita.

Videotuotannot

Luomme laadukasta ja erottuvaa videosisältöä myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin. Videoiden avulla vaikeakin aihe saadaan helpommin lähestyttäväksi ja ymmärrettäväksi. Toteutamme tuotannot aina yksilöllisesti asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Unohda tavallinen, tehdään yhdessä jotain tavatonta!

Tehtyjä tuotantoja

Video tarjoaa lukemattomia tuotantovariaatioita. Tässä esimerkkejä: Brändivideo, opetusvideo, haastatteluvideot, tapahtumakuvaus, markkinointivideo, tuotelanseerausvideo, promovideo, rekrytointivideot, lyhytvideot, testimoniaalivideot, brändiviihdevideot, asiantuntijavideot, sosiaalisen median videot, videosarjat ja lyhytelokuvat.