Valokuvaus ja kuvatuotanto

Ihminen on kommunikoinut kuvien välityksellä jo kymmeniä tuhansia vuosia. Olemme visuaalisia oppijoita, ja vastaanotamme automaattisesti tietoa kuvien välityksellä. Meille tavattomille valokuvaus on sydämen asia ja valokuvaajiemme avulla kerromme yhdessä yrityksenne tarinoita!

Miksi valokuvat ovat tärkeitä?

Valokuva tehostaa mainontaa

Valokuvat auttavat erottumaan

Valokuvat rakentavat yrityksen brändiä ja uskottavuutta

Kiinnostava valokuva houkuttelee tutustumaan ja ostamaan

Tiesitkö: ihmiset muistavat keskimäärin vain 10% kuulemastaan tiedosta kolmen päivän kuluttua; kuvan lisääminen voi parantaa muistamista 65%. (Lähde: Medium)

Valokuvat rakentavat yrityksen brändiä ja uskottavuutta

Korkealaatuiset kuvat lisäävät asiakkaan luottamusta yritykseen. Kun luottamus on saavutettu, on aika tarjota asiakkaille tuotteita. Tyylikkäät valokuvat kertovat, että tuote on hyvä visuaalisesti ja laadullisesti.

%

Enemmän katselukertoja kuvia sisältäville artikkeleille.

%

Enemmän yhteydenottoja verkkohaun kautta yritykseen, jonka tiedoissa on kuva.

%

Verkkokauppojen asiakkaista sanoo, että tuotekuva on erittäin tärkeä ostopäätöstä tehtäessä.

Tehtyjä valokuvauksia

Henkilöstön valokuvaus

Yrityksen asiantuntijat ovat valttikortti, jotka kannattaa hyödyntää. Laadukkaan henkilöstökuvan avulla yritys esittelee henkilökuntaansa ja tuo heidät lähemmäs asiakasta.

Mainoskuvaus

Kouvolalainen IT-yritys Plus Verkot Oy:n nettisivujen kuvitus kaipasi päivitystä. Uusilla mainosvalokuvilla haluttiin välittää rentoa ja reilua palveluasennetta.

Tuotekuvaus

Veiston valmistamat HewSaw sahakoneet ja -linjastot ovat jokaisen saha-alan yrityksen unelma. Kävimme Mäntyharjulla kuvaamassa henkilöstöä sekä siellä valmistettavaa laitteistoa.

Yrityskuvaus

Tuotimme Kouvolan Vedelle valokuvia käytettäväksi eri kanavissa ja heidän omassa asiakaslehdessä.

Hybridituotanto

TV-mainoksen kuvaukset toteutettiin ns. hybridituotantona, jolloin kuvauspäivän aikana videon lisäksi kuvattiin myös valokuvia.

Miksi TAVATON?

Me tavattomat uskomme valokuvan voimaan luoda tarinoita, nostaa esiin tunteita ja rakentaa brändejä. Me kerromme kuvin tarinoita, jotka saavat aikaan toimintaa. Haluamme olla visuaalisen viestinnän toimisto, joka onnistuu yllättämään! Me suunnittelemme ja tuotamme mainoskuvia, tuotekuvia, yritysten kuvapankkeja ja henkilöstökuvia taitavien valokuvaajiemme kanssa. Valokuvaajamme työskentelevät ympäri Suomen, ja tarvittaessa mallipankistamme löytyy nopeasti sopivat näyttelijät tuotantoihin.

Täyden palvelun kuvatoimisto

Me me tiedämme miten kuva toimii! Olemme täyden palvelun kuvatoimisto, joka suunnittelee, toteuttaa ja tarvittaessa julkaisee kuvasi oikeisiin kanaviin.

Ammattikuvaajien verkosto

Meidän kauttamme on käytettävissä tarkkaan valitut ammattikuvaajat ympäri Suomen.

Oma mallipankki

Meiltä löytyy oma mallipankki, josta löydämme nopeasti tavismallit tai ammattinäyttelijät kuvatuotantoihin.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

”Tavaton toimi ammattimaisesti ja ripeästi tiukalla aikataululla toteutetussa valokuvausprojektissa. Tavaton kuunteli meidän toiveitamme ja lopputulos oli sitä, mitä lähdimme tavoittelemaan.”

Janne Elovirta

Viestintäpäällikkö, Hengitysliitto

”Tavaton vakuutti ammattimaisuutensa heti ensimmäisestä suunnittelupalaverista lähtien, ja oli helppo luottaa koko projekti heidän osaaviin käsiinsä. Hommat hoituivat tiiviistä aikataulusta ja koronan tuomista rajoituksista huolimatta juuri niin kuin pitikin. Lopputulokseen olimme enemmän kuin tyytyväisiä.”

Mari Martikainen

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija, Kouvolan Asunnot

Valokuvauksen vuosisopimus

Tarvitsetko valokuvia ympäri vuoden yrityksesi eri kanaviin? Tutustu meidän vuosisopimukseen, ja voit säästää jopa 30% tuotantokuluissa.

Ensivaikutelma on aina tärkeä

Minkälaisen vaikutelman haluat antaa yrityksestänne?