Olemme luotettava kumppani

Teemme töitä tavattoman vastuullisesti.

Haluamme toimia vastuullisesti ja osoittaa läpinäkyväksi, että hoidamme asiamme kunnolla. Olemme ottaneet käyttöön Luotettava Kumppani -palvelun, joka helpottaa ensisijaisesti mm. työtämme vähentämällä paperinpyörittelyä. Samalla se on taas yksi askel kohti arvojamme vastaavaa vastuullista liiketoimintaa.

Tilaajavastuuraporttimme löytyy ketterästi Luotettava kumppani -palvelusta ja ydintiimin takataskuista salamana työturvallisuus- ja alkusammutuskortit.

Zeckit

Zeckit on yritystietopalvelu ja -haku, josta löytyvät kaikki Suomen yritykset. Myös TAVATTOMAN taustatiedot ja Luotettava Kumppani -profiilin yhteenveto raportti löytyy palvelun kautta.

Lisää uutisia samasta aiheesta:

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valjasta unelmatiimi käyttöösi ja valloita asiakkaasi meidän avulla! Jätä viesti niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Tehdään yhdessä jotain tavatonta.

Studion sijainti

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola

Yhteydenotto

040 754 9694
info@tavaton.fi

Käytämme sivustolla evästeitä. Näiden tietojen avulla voimme tarjota sinulle parempia palveluja ja kohdennettua mainontaa. Mittaamme myös kävijämääriä ja mainontaa. Lue lisää: Rekisteri ja tietosuojaseloste