Olemme luotettava kumppani

Teemme töitä tavattoman vastuullisesti.

Haluamme toimia vastuullisesti ja osoittaa läpinäkyväksi, että hoidamme asiamme kunnolla. Olemme ottaneet käyttöön Luotettava Kumppani -palvelun, joka helpottaa ensisijaisesti mm. työtämme vähentämällä paperinpyörittelyä. Samalla se on taas yksi askel kohti arvojamme vastaavaa vastuullista liiketoimintaa.

Tilaajavastuuraporttimme löytyy ketterästi Luotettava kumppani -palvelusta ja ydintiimin takataskuista salamana työturvallisuus- ja alkusammutuskortit.

Zeckit

Zeckit on yritystietopalvelu ja -haku, josta löytyvät kaikki Suomen yritykset. Myös TAVATTOMAN taustatiedot ja Luotettava Kumppani -profiilin yhteenveto raportti löytyy palvelun kautta.

Lisää uutisia samasta aiheesta:

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valjasta unelmatiimi käyttöösi ja valloita asiakkaasi meidän avulla! Jätä viesti niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Tehdään yhdessä jotain tavatonta.

Click or drag a file to this area to upload.

Studion sijainti

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola

Yhteydenotto

040 754 9694
info@tavaton.fi

Käytämme sivustolla evästeitä. Näiden tietojen avulla voimme tarjota sinulle parempia palveluja ja kohdennettua mainontaa. Mittaamme myös kävijämääriä ja mainontaa. Lue lisää: Rekisteri ja tietosuojaseloste