Videon ja valokuvan vuosisopimus

Me autamme teitä jakamaan korkealaatuista video- ja kuvamateriaalia yrityksenne markkinointikanaviin ympäri vuoden.

Videotuotannon ja valokuvauksen vuosisopimus

Vuosisopimus on suunniteltu yrityksille, jotka tarvitsevat säännöllisesti korkealaatuista video- ja kuvamateriaalia sosiaaliseen mediaan ja nettisivuille. Vuosisopimuksen avulla yritykselle kerääntyy nopeasti oma kuva- ja videopankki pitkälle tulevaisuuteen.

Sopii kaikille

Sopimus skaalautuu tarpeen mukaan ja soveltuu kaiken kokoisille yrityksille, myös vastaperustetuille. Vuosisopimukseen kuuluvat videokuvaus, valokuvaus ja editointipäivät voidaan sommitella yrityksen tarpeiden mukaan. Kustannukset jakautuvat koko vuodelle, jolloin kaikkea ei tarvitse maksaa kerralla.

Valjasta videotiimi

Tapamme toimia tarjoaa asiakkaillemme ehtymättömän ideapankin ja verrattoman verkoston videotuotannon ammattilaisia.

Miten vuosisopimus toimii?

l

Vuosisopimus

Video- ja kuvatuotannon sopimus rakennetaan asiakkaan budjetin mukaan vähintään vuoden mittaiseksi. Sopimus voidaan rakentaa myös pidemmälle aikajaksolle.

Tuotantopäivät

Sopimukseen kuuluu sovittu määrä tuotantopäiviä, jotka koostuvat suunnittelusta, kuvauksista ja editoinnista. Sopimuksen laajuudesta riippuen voimme toteuttaa yhden, tai useita tuotantoja kuukaudessa. Esimerkiksi pieniä somevideoita voi kuvata useita saman päivän aikana.

Jopa 30% alennus

Sopimuksen hyötynä on molemminpuolinen suunnitelmallisuus ja ennakoitavuus, jolloin tuotantokuluja voidaan laskea laadusta tinkimättä.

Tuki ja jatko

Haluamme palvella teitä hyvin, koska tyytyväinen asiakas on meille tärkeä. Tuemme teitä koko sopimuskauden ajan sekä suunnittelemme ja ideoimme yhdessä tulevaa.

Kaikkea ei tarvitse maksaa yhdellä kertaa!

Vuosisopimuksen kustannukset jaetaan koko vuodelle, joten kerralla ei tarvitse maksaa kaikkea.

Vuosisopimukseen kuuluu myös ideointi ja suunnittelu

Ideointi ja suunnittelu

Sopimuksiin kuuluu aloituspalaveri ja tuotantojen ideointi yhdessä asiakkaan kanssa. Aloituspalaverissa asetetaan tavoitteet ja luodaan yhteiset linjat tuotannoille.

Lisää vuosisopimuksen eduista

Lisää myyntiä

Videon vaikuttavuus on pitkäkestoista: se lisää bränditunnettuutta, sivustoliikennettä ja myyntiä. Verkkomainonta kattaa jo puolet kaikesta mediamainonnasta (Mediamainonnan kasvu vuonna 2021, Kantar).

Säästä aikaa ja rahaa

Yrityksen markkinoinnin miettiminen vie aikaa ja resursseja. Jättämällä osan siitä meidän huoleksi, voit itse keskittyä yrityksen ydintoimintaan. Vuosisopimuksen avulla voi säästää vuosittain satoja tai jopa tuhansia euroja.

Täydet oikeudet

Asiakkaalla on tuotannoissa syntyviin valmiisiin kuva- ja videomateriaaleihin täydet käyttöoikeudet nyt ja tulevaisuudessa.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

”Tavaton vakuutti ammattimaisuutensa heti ensimmäisestä suunnittelupalaverista lähtien, ja oli helppo luottaa koko projekti heidän osaaviin käsiinsä. Hommat hoituivat tiiviistä aikataulusta ja koronan tuomista rajoituksista huolimatta juuri niin kuin pitikin. Lopputulokseen olimme enemmän kuin tyytyväisiä.”

Mari Martikainen

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija, Kouvolan Asunnot

”Tavattoman Jonna ja Timo tulkitsivat ajatuksemme erinomaiseksi toteutukseksi, joka huomioi myös toivomamme yksityiskohdat. Asiat sujuivat koko tuotantoprosessin läpi ammattimaisesti, varmasti ja meille vaivattomasti. Tämän kokemuksen perusteella voin lämpimästi suositella TAVATON mediaa videotuotantojen toteuttajaksi.”

Sanna Kauppi

Yhteyspäällikkö, Kouvola Innovation

”Videot tuovat teatterin kulissien takaisen maailman museoon juuri sillä tavalla kuin toivoimmekin. Ne kertovat teatterityöstä havainnollisesti, innostavasti ja visuaalisesti kiinnostavasti säilyttäen teatterin taianomaisen tunnelman. Ne ovat näyttelyn helmiä!”Minna Isopahkala

Amanuenssi, Kaupunginmuseon Koko Kouvolan Teatteri -näyttely

Keskitä valokuva- ja videotuotannot meille!

Keskitetty visuaalisen sisällön tuotanto takaa laadun ja yhtenäisen materiaalin kaikkiin kanaviin.