Markkinointikuvaus – yhteistä luovuutta

Energiaa, elämyksiä ja irtiottoja arjesta katsojilleen jo vuosikymmeniä tarjonnut Kouvolan Teatteri on myös tavattomille monipuolinen aarrearkku luovuuden äärelle. Pitkä yhteistyö antaa varman pohjan tuoda hullummatkin ideat ja toteutukset markkinointikuvauksen keskiöön. 

Teatterimarkkinointi on luovuuden lähde

Näytelmien markkinoinnin aloitusvaiheessa on vain suunnittelijoiden ideoita yhdistettynä markkinoinnin tarpeisiin ja teatterin brändiin. Lähtökohta on kuin tyhjä canvas. Aloituspalaveri luovan tiimin kanssa auttaa kuvaajaa pääsemään mukaan näytelmän maailmaan ja selventää millainen tunnelma markkinointikuvaan luodaan. 

 

Tavoitteet ratkaisevat lopputuloksen

Markkinointikuvaus suunnitellaan aina kohdeyleisölähtöisesti brändi huomioiden. Näytelmän sisällön ja asiakkaan erilaisten tavoitteiden ymmärtäminen antaa vahvuutta visuaalisuuden hallintaan, sekä luottamusta toteuttaa erilaisia kuva- ja kuvausratkaisuja. 

 

”Ammattiteatterina tarvitsemme laadukasta ja puhuttelevaa mediasisältöä. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä TAVATON median kanssa, sillä heillä kaikki yksinkertaisesti toimii. Heidän luovuus, ammattitaito ja kyky reagoida muuttuviin tilanteisiin helpottavat myös meidän arkea. Arjessa sattuu ja tapahtuu, mutta TAVATON mediaan on voitu aina luottaa.”

Topi Talasranta

Myynti- ja markkinointipäällikkö, Kouvolan Teatteri

Aina jotain erilaista!

On mahtavaa, ja hyvin mielenkiintoista, tehdä jotain normaalista poikkeavaa. Teatterin työryhmässä on paljon luovia ja mukavia tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä yhdessä duunia

Etsimme pitkäikäisiä asiakkuuksia!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä niin keitetään kahvit ja jutellaan.