Timo Tuviala

Valokuvaaja, videokuvaaja, luova johtaja.

Onnistuneen valokuvan edellytys on luottamus.

”Etsin valokuvaajana sitä häivähtävää hetkeä, jolloin kuvattava on vapautunut oma itsensä – hetkeä, jolloin katse välittää jotain merkityksellistä sisäisyydestä ja tunnetilasta.”

Timolla on ilmiömäinen kyky houkutella kuvattava avautumaan ja antautumaan kuvattavaksi – iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Tilannetaju ja hahmottamiskyky ovat hyvän valokuvaajan tärkeimpiä ominaisuuksia. Samoja ominaisuuksia tarvitaan myös videokuvauksessa. Timolta luonnistuu suvereenisti niin tuote-, lifestyle- kuin henkilökuvatkin. Tyylinä Low key -kuvaus eli dramaattisuus ja tummien sävyjen korostaminen on Timon suosikki.

Meleenpainuvin kuvauskeikka on tähän mennessä kalliokiipeilijästä tehdyt kuvaukset. Sen onnistumiseksi Timo opetteli kuvaamaan köysien varassa:

“Siinä pääsi hyvin haastamaan itsensä.”

Perhe ja lapset ovat Timolle tärkeintä elämässä. Vapaa-ajalla kuntosali tarjoaa arjen hengähdyspaikan ja hetken omille ajatuksille. Muiden onnistuminen ruokkii omaakin kehittymistä ja motivoi kehittämään TAVATONta.

Lisää samanlaisia uutisia:

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valjasta unelmatiimi käyttöösi ja valloita asiakkaasi meidän avulla! Jätä viesti niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Studion sijainti

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola

Yhteydenotto

040 754 9694
info@tavaton.fi

Käytämme sivustolla evästeitä. Näiden tietojen avulla voimme tarjota sinulle parempia palveluja ja kohdennettua mainontaa. Mittaamme myös kävijämääriä ja mainontaa. Lue lisää: Rekisteri ja tietosuojaseloste