Ilkka Vuorinen

Valokuvaaja ja videokuvaaja

Ilkan kanssa on äärimmäisen helppo tulla toimeen. Hän pitää hommat mutkattomina eikä jää roikkumaan kaavojen vangiksi. Kymmenen vuotta ammatikseen valokuvaajana työskennellyt Ilkka pystyy tarjoamaan asiakkaille ratkaisuja tilanteissa, joissa tuotantoa pitää ajatella boksin ulkopuolelta.

”Kuvaajan on hyödyllistä ymmärtää oma työ osana isompaa kokonaisuutta. Oman kokemukseni kautta osaan tarjota käytännön ratkaisuja.”

Monipuolinen osaaja

Ilkan monipuolinen osaaminen ”jokapaikankuvaajana” pääsee silloin erityisesti oikeuksiinsa, kun tuotantoon liittyy useita erilaisia visuaalisen viestinnän tarpeita. Valokuvauksen lisäksi Ilkka toimii videokuvaajana. Hänen referensseistään löytyy iso nippu yritysten henkilöstökuvia, brändikuvia, tuotekuvausta ja tapahtumia. Erikokoiset kuvapankkikokonaisuudet kuuluvat Ilkan vahvuuksiin.

Tehokkuus ja joustavuus ovat ehdottomasti Ilkan vahvuuksia. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi hän arvostaa kommunikointia asiakkaan kanssa: silloin kuvattaessa saadaan juuri sellaisia tunnelmia, mitä projektissa ollaan tavoiteltu.

”Minulle tärkeää on tekemisen helppous ja työn mielekkyys. Teen mielelläni pitkääkin päivää, ja minun kanssani on helppo päästä samalle aallonpituudelle.