Lappset Group Oy – Leikin ja liikunnan universumi markkinointikuvissa

Inspiroivia ja yllättäviä toimintaympäristöjä valmistava Lappset Group Oy tuo leikin ja liikunnan aktivoimaan ihmisten arkipäivää. Tavaton on tuottanut Lappsetille vuosien mittaan useita eriaiheisia mainosvideoita ja markkinointikuvia.

Välineet motivoivat liikkeeseen turvallisesti ja inspiroivasti

Joka vuosi Lappset rakentaa uusia innovatiivisia leikki- ja liikuntapuistoja ympäri maailmaa. Koska puistot pääsääntöisesti valmistuvat loppukesästä, dokumentoidaan useita kohteita ennen syksyn sateita vauhdikkaalla aikataululla. Kuvaukset voivat olla laajalla alueella ympäri Suomea yhtä aikaa.

Kuvauksia ympäri Suomen

Kuvaajaverkostomme avulla olemme tehneet video- ja valokuvauksia eri puolilla maata. Asiakkaan brändikonsepti ja omat ohjeemme kuvaajille tuottavat laadukkaita valokuvia ja videoita, jotka tukevat asiakkaan vuosittain laajenevaa kuvapankkia. Tarvittaessa kuvauksissa on mukana myös Tavattoman omia malleja.

”Olemme tehneet yhteistyötä Tavattoman kanssa jo useamman vuoden ajan aina tarpeen mukaan niin kylmäkuvauksista käsikirjoitettuihin videoihin saakka. Työ on ollut sujuvaa ja aikataulut ovat pysyneet. Lopputulos on ollut aina toivotun mukainen. Tavattoman kattavan kuvaajaverkoston ansiosta kuvauksia on ollut mahdollista järjestää eri paikkakunnilla tehokkaasti ja keskitetyn editoinnin vuoksi lopputulos on ollut keskenään yhdenmukainen. On ilo työskennellä Tavattoman osaavan porukan kanssa.”
Eveliina Salmivuori

Head of Marketing, Lappset Group Oy

Lasten kanssa toimiminen on hauskaa – ja yllätyksellistä!

On ollut ilo päästä toteuttamaan Lappsetille lyhyitä leikkipuistojen esittelyvideoita, ja valokuvaamaan lasten riemua pursuavia mainoskuvia uusilla ja turvallisilla leikkipaikoilla. Lasten kanssa tehtävät kuvaukset suunnitellaan aina lasten ehdoilla, ja niihin jätetään aikaa lasten omille ideoille.

Markkinointikuvia, joista tulee hyvä mieli!

Lappsetin markkinointikuvista välittyy ilo ja hyvä mieli. Kuvista todella näkee, että niin pienet kuin suuret nauttivat Lappsetin valmistamista puistoista ympäri Suomen.

Miten voimme auttaa?

Me tiedämme, miten video ja valokuva toimii. Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä teille sopiva ratkaisu.