Hengitysliitto

Hengitysliiton tehtävänä on edistää yleistä hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää, jotta meidän kaikkien olisi helpompi hengittää. Kuka vain meistä voi sairastua. Kuvapankin kuvauksissa huomioitiin Hengitysliiton arvot yhteisöllisyys, vastuullisuus ja vertaisuus.

Tavoite

Tavoitteena oli luoda Hengitysliiton käyttöön useiden kymmenien kuvien kuvapankki viestinnällisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin, sekä varainhankinnan tueksi tiukalla aikataululla.

Ratkaisu

Asiakkaan kanssa käytiin läpi tarkat tavoitteet, ja suunnittelimme miten aikataulu on mahdollista toteuttaa. Loimme tiiviin kuvauskalenterin muutaman viikon ajalle, jonka aikana otettiin toiminnalliset ryhmäkuvat sekä mallikuvat tavallisista, ennakkoon määritellyn kameraiän omaavista henkilöistä Kaunein minä -teemalla.

Räätälöity kuvapankki kertoo Hengitysliiton viestiä

Hengitysliiton lämminhenkiset kuvat huokuvat elämää ja läsnäoloa. Kuvauksien tiukan aikataulun lisäksi loppuvuoteen sijoittunut kuvausajankohta ulkokuville oli haastava, mutta se huomioitiin ennakkosuunnittelussa. Aikataulun ei annettu vaikuttaa lopputulokseen, vaan kuvattavien kanssa pyrittiin aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Tarkka tuotannon koordinointi yhdessä asiakkaan kanssa mahdollisti useiden kymmenien kuvattavien kuvaukset tiiviisti ja napakasti. 

”Tavaton toimi ammattimaisesti ja ripeästi tiukalla aikataululla toteutetussa valokuvausprojektissa. Tavaton kuunteli meidän toiveitamme ja lopputulos oli sitä, mitä lähdimme tavoittelemaan.”
Janne Elovirta

Viestintäpäällikkö, Hengitysliitto

Studiokuvaus ja toiminnallinen kuvaus täydentävät toisiaan

Yrityksen kuvapankin visuaalinen linja ja tavoiteltavien kuvien arvioitu määrä on hyvä olla tiedossa lähdettäessä toteuttamaan kuvapankkia. Jos yrityksen kuvakonsepti on monipuolinen, ja käyttökohteita on useita erilaisia, on hyvä valokuvata niin studiossa kuin erilaisissa interiööreissä, tai ulkona.

Räätälöity kuvapankki luo halutun vaikutuksen ja rakentaa brändiä

Oman kuvapankin rakentaminen helpottaa yrityksen markkinointia ja auttaa kilpailijoista erottuvan brändin rakentamisessa, ja hyvin suunnitellussa kuvauksessa yksittäisen kuvan hinta jää varsin edulliseksi. On uskottavampaa tehdä viestintää ja markkinointia omilla kuvilla. Erityisesti sisällöntuotannossa kuvanmerkitys on kasvanut entisestään – ei menestyvää julkaisua ilman kuvaa.

Teidän näköiset kuvat meiltä teille?

Tavattoman tiimi

Mallien stailaus

Mallit itse

Meikit ja kampaukset

Mallit itse