Videotuotanto ja videomarkkinointi Kouvola

Rakastamme tarinoita, erityisesti jos ne ovat videon muodossa. Videot ovat saavutettavia, viihdyttäviä ja usein opettavia. Videomarkkinoinnin etuna on suuri yleisö, joka odottaa kuulevansa lisää tuotteistasi ja palveluistasi. Meillä Tavattomalla lähtökohtana on aina sisällöllisesti laadukas ja linjakas videotuotanto toimialueella Kouvola.

Hyvin toteutettu videomarkkinointi mm.

Lisää selvästi liikennettä, liidejä ja myyntiä

Parantaa työnantajamielikuvaa

Lisää luottamusta yritystäsi kohtaan lyhentäen myyntiaikoja

Hyvin toteutettuna, uurastaa puolestasi 24/7

Tiesitkö, että jopa 80% kuluttajien verkkoliikenteestä on nykyään videosisältöä!

Tehokas videostrategia lisää kasvua

Oikein toteutettuna videon vaikuttavuus on pitkäkestoista. Se lisää bränditunnettuutta, liikennettä sivustolle ja myyntiä.

%

Videomarkkinoijista sanoo, että video on suoraan auttanut lisäämään myyntiä.

%

Videomarkkinoijista sanoo, että video antaa heille hyvän tuoton sijoitukselleen.

Tehtyjä videotuotantoja

Videokuvaaja Kouvolan alueella

TV-mainos

Alueellisen TV-mainoskampanjan tavoite oli nostaa Kouvolan Asuntojen tunnettuutta varteenotettavana ja kiinnostavana vuokranantajana, sekä muuntaa vuokralla asumisen aavistuksen pölyistä mielikuvaa.

Yritysvideo

Suunnittelimme yritysvideon Kouvolalaiselle Napracarelle. Videolla esitellään naprapatiaa sekä Napracarea yrityksenä haastattelun ja toiminnallisen kuvan kautta.

Asiakastestimoniaali

Xamkin asiakastestimoniaali video toteutettiin juuri ennen yhteishaun alkua uuden koulutuksen markkinointia varten. Koulutukseen tuli hakijoita odotettua enemmän, ja kaikki koulutuspaikat päästiin täyttämään.

Mainosvideo

Tuotimme mainosvideon Kouvolassa sijaitsevalle Oravasalmen Huviloille. Mainosvideo on täynnä kesän fiilistä ja rentoa ajanviettoa Oravasalmella, lähellä Repoveden kansallispuistoa.

Opetusvideo

Opetusvideon tavoite oli sekä opastaa Kimolan kanavan sulun käytössä, sekä toimia matkailumarkkinoinnin työkaluna esitellen Kimolan kanavaa aina sululta Virtakiveen saakka.

Online-videosarja

Biofarmin Tallien Sankarit –sarja kertoo henkilöistä hevosten takaa. Intohimosta, rohkeudesta ja sisukkuudesta sekä rakkaudesta hevosiin.

Sosiaalisen median videot

Vaikka perussuunnitelma Kouvolan Teatterin somevideoiden sisällölle ja rakenteelle oli luotu, annettiin näyttelijöille tilaa ja mahdollisuus hullutella kuvauksessa.

Tuotevideot

On ollut ilo päästä toteuttamaan Lappsetille lyhyitä tuotevideoita uusilla ja turvallisilla leikkipaikoilla ympäri Kaakkois-Suomea.

Hankevideot

Tuotimme Biotalouden uudet tuulet -hankkeelle hankevideon Kouvolan alueella. Videolla nostetaan esiin Kymenlaakson biotalouden vahvuuksia historian, nykyhetken ja tulevaisuuden mahdollisuuksien avulla.

Miksi TAVATON?

Me tavattomat haluamme kertoa tarinoita, jotka herättävät tunteita ja saavat aikaan toimintaa. Haluamme olla videotoimisto Kouvolassa, joka onnistuu yllättämään! Suunnittelemme ja tuotamme mainosvideoita, yritysvideoita ja videosarjoja yhdessä valituista lähtökohdista kohti valittuja tavoitteita. Videokuvaajamme työskentelevät alueella kouvola ja tarvittaessa ympäri suomen. Lisäksi mallipankistamme löytyy nopeasti sopivat näyttelijät tuotantoihin.

Täyden palvelun videotoimisto Kouvolassa

Olemme täyden palvelun videotoimisto. Suunnittelemme, toteutamme ja julkaisemme videot oikeisiin kanaviin.

Korkealaatuiset videotuotannot

Tuotamme sisältöjä suurella sydämellä. Videomme ovat aina laadukkaasti käsikirjoitettuja, kuvattuja ja editoituja.

Mitattavaa ja tuloksellista

Videomme tavoittavat kohderyhmänsä oikeissa kanavissa ja saavat aikaan tulosta.

Mitä asiakkaat sanovat meistä

”Tavaton vakuutti ammattimaisuutensa heti ensimmäisestä suunnittelupalaverista lähtien, ja oli helppo luottaa koko projekti heidän osaaviin käsiinsä. Hommat hoituivat tiiviistä aikataulusta ja koronan tuomista rajoituksista huolimatta juuri niin kuin pitikin. Lopputulokseen olimme enemmän kuin tyytyväisiä.”
Mari Martikainen

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija, Kouvolan Asunnot

”Tavattoman Jonna ja Timo tulkitsivat ajatuksemme erinomaiseksi toteutukseksi, joka huomioi myös toivomamme yksityiskohdat. Asiat sujuivat koko tuotantoprosessin läpi ammattimaisesti, varmasti ja meille vaivattomasti. Tämän kokemuksen perusteella voin lämpimästi suositella TAVATON mediaa videotuotantojen toteuttajaksi.”

Sanna Kauppi

Yhteyspäällikkö, Kouvola Innovation

”Videot tuovat teatterin kulissien takaisen maailman museoon juuri sillä tavalla kuin toivoimmekin. Ne kertovat teatterityöstä havainnollisesti, innostavasti ja visuaalisesti kiinnostavasti säilyttäen teatterin taianomaisen tunnelman. Ne ovat näyttelyn helmiä!”Minna Isopahkala

Amanuenssi, Kaupunginmuseon Koko Kouvolan Teatteri -näyttely

Hybridituotanto

Videon lisäksi saman kuvauspäivän aikana voidaan kuvata myös valokuvia. Näin saatte kustannustehokkaasti laadukkaita mainoskuvia oman markkinoinnin tueksi.

 

Video on tullut jäädäkseen!

Video on tärkeä osa yrityksen sisältöstrategiaa, koska se on mukaansatempaava, mieleenpainuva ja mitattava.