Videotuotanto Kotka

Rakastamme tarinoita, erityisesti jos ne ovat videon muodossa. Videot ovat saavutettavia, viihdyttäviä ja usein opettavia. Videomainonnan etuna on suuri yleisö, joka odottaa kuulevansa lisää tuotteistasi ja palveluistasi. Meillä videotuotannon lähtökohta on laadukas sisällönsuunnittelu ja linjakas videotuotanto.

Hyvin toteutettu videomainonta

Lisää selvästi liikennettä, liidejä ja myyntiä

Parantaa työnantajamielikuvaa

Lisää luottamusta yritystäsi kohtaan lyhentäen myyntiaikoja

Hyvin toteutettuna, uurastaa puolestasi 24/7

Showreel 2023

Erilaisia videotyyppejä

Meiltä löytyy laaja valikoima videotyyppejä, jotka sopivat erilaisiin videomainonnan tarpeisiin.

Brändivideo tai yritysvideo

Haluatko esitellä yrityksesi ainutlaatuisen tarinan maailmalle? Yritysvideo on tehokas tapa esitellä yrityksesi arvot, historia ja visio tiiviissä paketissa. Anna katsojille mahdollisuus tutustua yrityksesi persoonallisuuteen ja luoda vahva yhteys.

Mainosvideo

Kaipaatko näyttävää tapaa markkinoida tuotteitasi tai palveluitasi? Mainosvideoilla herätät asiakkaidesi huomion koukuttavien tarinoiden avulla. Tavoita kohdeyleisösi tunteet ja vakuuta heidät tuotteidesi tai palveluidesi parhaudesta.

Selitysvideo

Kaipaako monimutkainen asia selitystä? Selitysvideo auttaa käsitteiden hahmottamisessa visuaalisen havainnollistamisen avulla. Selkeä puhe ja grafiikat tekevät vaikeastakin aiheesta helposti ymmärrettävän.

Rekrytointivideo

Etsitkö lahjakkaita työntekijöitä? Rekrytointivideo tai rekryvideo esittelee yrityksesi työympäristön ja kulttuurin houkuttelevalla tavalla. Kerro mahdollisille työntekijöille, millaista on työskennellä tiimissänne.

Koulutusvideo

Tarvitsetko tehokasta tapaa kouluttaa henkilöstöäsi tai ehkä tarjota asiantutijuuttasi asiakkaille? Koulutusvideoiden avulla  tarjoat joustavan oppimisympäristön työntekijöille ja aiheesta kiinnostuneille. Videon tekee oppimisesta mielenkiintoista ja interaktiivista.

Tuotevideo

Haluatko esitellä tuotteesi parhaat puolet? Tuotevideo auttaa asiakkaitasi ymmärtämään tuotteen ominaisuudet ja edut visuaalisesti. Näytä, miten tuotteesi voi ratkaista heidän ongelmia ja parantaa arkea.

Asiakastarina

Asiakastarinalla kerrot, miten asiakkaasi ovat hyötyneet tuotteistasi tai palveluistasi. Nämä videot ovat parhaimmillaan hyvin samaistuttavia ja tuovat esiin aitoja kokemuksia.

Haastatteluvideo

Haluatko olla asiantuntija, johon asiakkaat luottavat? Haastatteluvideoissa voit keskustella tärkeistä aiheista ja jakaa arvokasta tietoa katsojille. Henkilökohtainen lähestymistapa lisää uskottavuutta ja auttaa rakentamaan luottamusta.

Sosiaalisen median video

Tavoitteleeko yrityksesi laajaa yleisöä somessa? Sosiaalisen median videoilla voit herättää kiinnostuksen nopeasti ja napakasti. Lyhyet ja erottuvat videot saavat katsojien huomion ja lisäävät jakamisen mahdollisuuksia.

3 hyvää syytä ihastua meihin

Täyden palvelun videotoimisto

Olemme täyden palvelun videotoimisto. Suunnittelemme, toteutamme ja julkaisemme videot oikeisiin kanaviin.

Korkealaatuiset videotuotannot

Tuotamme sisältöjä suurella sydämellä. Videomme ovat aina laadukkaasti käsikirjoitettu, kuvattu ja viimeistelty.

Mitattavaa ja tuloksellista

Videomme tavoittavat kohderyhmänsä oikeissa kanavissa ja saavat aikaan tulosta.

Mitä meistä sanotaan?

Lappset Group Oy

”Olemme tehneet yhteistyötä Tavattoman kanssa jo useamman vuoden ajan aina tarpeen mukaan niin kylmäkuvauksista käsikirjoitettuihin videoihin saakka. Työ on ollut sujuvaa ja aikataulut ovat pysyneet. Lopputulos on ollut aina toivotun mukainen. Tavattoman kattavan kuvaajaverkoston ansiosta kuvauksia on ollut mahdollista järjestää eri paikkakunnilla tehokkaasti ja keskitetyn editoinnin vuoksi lopputulos on ollut keskenään yhdenmukainen. On ilo työskennellä Tavattoman osaavan porukan kanssa.”

Eveliina Salmivuori
Head of Marketing, Lappset Group Oy

Kouvolan Teatteri

Ammattiteatterina tarvitsemme laadukasta ja puhuttelevaa mediasisältöä. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä TAVATON median kanssa, sillä heillä kaikki yksinkertaisesti toimii. Heidän luovuus, ammattitaito ja kyky reagoida muuttuviin tilanteisiin helpottavat myös meidän arkea. Arjessa sattuu ja tapahtuu, mutta TAVATON mediaan on voitu aina luottaa.

Topi Talasranta
Myynti- ja markkinointipäällikkö, Kouvolan Teatteri

ISS Palvelut Oy

TAVATON median kanssa on ollut aina helppo tehdä yhteistyötä. Tarpeemme asiakkaana on ymmärretty alusta alkaen hyvin ja eteneminen on sujunut sekä suunnitelmallisesti, että sovittuja budjetteja noudattaen.

Harri Rantala
Markkinointipäällikkö, ISS Palvelut Oy

Kouvolan Asunnot

”Tavaton vakuutti ammattimaisuutensa heti ensimmäisestä suunnittelupalaverista lähtien, ja oli helppo luottaa koko projekti heidän osaaviin käsiinsä. Hommat hoituivat tiiviistä aikataulusta ja koronan tuomista rajoituksista huolimatta juuri niin kuin pitikin. Lopputulokseen olimme enemmän kuin tyytyväisiä.”

Mari Martikainen
Markkinointi- ja viestintäasiantuntija, Kouvolan Asunnot

Hengitysliitto

”Tavaton toimi ammattimaisesti ja ripeästi tiukalla aikataululla toteutetussa valokuvausprojektissa. Tavaton kuunteli meidän toiveitamme ja lopputulos oli sitä, mitä lähdimme tavoittelemaan.”

Janne Elovirta
Viestintäpäällikkö, Hengitysliitto

Kouvola Innovation

”Yhteistyö TAVATON median kanssa sujui mutkattomasti ja jouhevasti. Kaikista asioista, kuvauspaikoista, aikataulusta oli helppo sopia, ja lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä.”

Aleksandra Turunen
Yhteyspäällikkö, Kouvola Innovation

Kouvola Innovation

"Tavattoman Jonna ja Timo tulkitsivat ajatuksemme erinomaiseksi toteutukseksi, joka huomioi myös toivomamme yksityiskohdat. Asiat sujuivat koko tuotantoprosessin läpi ammattimaisesti, varmasti ja meille vaivattomasti. Tämän kokemuksen perusteella voin lämpimästi suositella TAVATON mediaa videotuotantojen toteuttajaksi."

Sanna Kauppi
Yhteyspäällikkö, Kouvola Innovation

Poikilo

”Videot tuovat teatterin kulissien takaisen maailman museoon juuri sillä tavalla kuin toivoimmekin. Ne kertovat teatterityöstä havainnollisesti, innostavasti ja visuaalisesti kiinnostavasti säilyttäen teatterin taianomaisen tunnelman. Ne ovat näyttelyn helmiä!”

Minna Isopahkala
Amanuenssi, Kaupunginmuseon Koko Kouvolan Teatteri -näyttely

Valokuvaus

Videon lisäksi saman kuvauspäivän aikana voidaan kuvata myös valokuvia. Näin saatte kustannustehokkaasti laadukkaita mainoskuvia oman markkinoinnin tueksi.