Videotuotanto Kotka

Rakastamme tarinoita, erityisesti jos ne ovat videon muodossa. Videot ovat saavutettavia, viihdyttäviä ja usein opettavia. Videomainonnan etuna on suuri yleisö, joka odottaa kuulevansa lisää tuotteistasi ja palveluistasi. Meillä videotuotannon lähtökohta on laadukas sisällönsuunnittelu ja linjakas videotuotanto.

Hyvin toteutettu videomainonta

Lisää selvästi liikennettä, liidejä ja myyntiä

Parantaa työnantajamielikuvaa

Lisää luottamusta yritystäsi kohtaan lyhentäen myyntiaikoja

Hyvin toteutettuna, uurastaa puolestasi 24/7

Showreel 2023

Erilaisia videotyyppejä

Meiltä löytyy laaja valikoima videotyyppejä, jotka sopivat erilaisiin videomainonnan tarpeisiin.

Brändivideo tai yritysvideo

Haluatko esitellä yrityksesi ainutlaatuisen tarinan maailmalle? Yritysvideo on tehokas tapa esitellä yrityksesi arvot, historia ja visio tiiviissä paketissa. Anna katsojille mahdollisuus tutustua yrityksesi persoonallisuuteen ja luoda vahva yhteys.

Mainosvideo

Kaipaatko näyttävää tapaa markkinoida tuotteitasi tai palveluitasi? Mainosvideoilla herätät asiakkaidesi huomion koukuttavien tarinoiden avulla. Tavoita kohdeyleisösi tunteet ja vakuuta heidät tuotteidesi tai palveluidesi parhaudesta.

Selitysvideo

Kaipaako monimutkainen asia selitystä? Selitysvideo auttaa käsitteiden hahmottamisessa visuaalisen havainnollistamisen avulla. Selkeä puhe ja grafiikat tekevät vaikeastakin aiheesta helposti ymmärrettävän.

Rekrytointivideo

Etsitkö lahjakkaita työntekijöitä? Rekrytointivideo tai rekryvideo esittelee yrityksesi työympäristön ja kulttuurin houkuttelevalla tavalla. Kerro mahdollisille työntekijöille, millaista on työskennellä tiimissänne.

Koulutusvideo

Tarvitsetko tehokasta tapaa kouluttaa henkilöstöäsi tai ehkä tarjota asiantutijuuttasi asiakkaille? Koulutusvideoiden avulla  tarjoat joustavan oppimisympäristön työntekijöille ja aiheesta kiinnostuneille. Videon tekee oppimisesta mielenkiintoista ja interaktiivista.

Tuotevideo

Haluatko esitellä tuotteesi parhaat puolet? Tuotevideo auttaa asiakkaitasi ymmärtämään tuotteen ominaisuudet ja edut visuaalisesti. Näytä, miten tuotteesi voi ratkaista heidän ongelmia ja parantaa arkea.

Asiakastarina

Asiakastarinalla kerrot, miten asiakkaasi ovat hyötyneet tuotteistasi tai palveluistasi. Nämä videot ovat parhaimmillaan hyvin samaistuttavia ja tuovat esiin aitoja kokemuksia.

Haastatteluvideo

Haluatko olla asiantuntija, johon asiakkaat luottavat? Haastatteluvideoissa voit keskustella tärkeistä aiheista ja jakaa arvokasta tietoa katsojille. Henkilökohtainen lähestymistapa lisää uskottavuutta ja auttaa rakentamaan luottamusta.

Sosiaalisen median video

Tavoitteleeko yrityksesi laajaa yleisöä somessa? Sosiaalisen median videoilla voit herättää kiinnostuksen nopeasti ja napakasti. Lyhyet ja erottuvat videot saavat katsojien huomion ja lisäävät jakamisen mahdollisuuksia.

3 hyvää syytä ihastua meihin

Täyden palvelun videotoimisto

Olemme täyden palvelun videotoimisto. Suunnittelemme, toteutamme ja julkaisemme videot oikeisiin kanaviin.

Korkealaatuiset videotuotannot

Tuotamme sisältöjä suurella sydämellä. Videomme ovat aina laadukkaasti käsikirjoitettu, kuvattu ja viimeistelty.

Mitattavaa ja tuloksellista

Videomme tavoittavat kohderyhmänsä oikeissa kanavissa ja saavat aikaan tulosta.

Valokuvaus

Videon lisäksi saman kuvauspäivän aikana voidaan kuvata myös valokuvia. Näin saatte kustannustehokkaasti laadukkaita mainoskuvia oman markkinoinnin tueksi.