Valokuvaaja Kouvola

Videokuvauksen yhteyteen kannattaa aina sisällyttää myös valokuvaus. Tämä säästää aikaa, resursseja ja etenkin rahaa, kun ei tarvitse järjestää erillisiä kuvauspäiviä valokuville. Valokuvia voi hyödyntää mm. videoiden kansikuvina tai muissa yrityksen markkinointikanavissa, kuten sosiaalisessa mediassa, nettisivuilla, esitteissä ja mainoksissa.

Yrityksen kuvapankki

Aitous myy. Unohda geneeriset kuvapankkikuvat, sillä ihmiset rakastavat aitoa ja persoonallista sisältöä. Oman kuvapankin avulla esittelet asiakkaillesi yrityksesi, tuotteesi ja palvelusi.

Mainoskuvaus

Visuaalisesti houkuttelevilla mainoskuvilla kasvatat brändisi näkyvyyttää sekä kerrot vaikuttavasti tuotteistasi ja palveluistasi. Mainoskuvat voidaan kuvata yrityksesi tiloissa tai vaihtoehtoisesti meidän studiolla.

Henkilöstön valokuvaus

Henkilöstökuvien avulla esittelet yrityksesi henkilökunnan ja tuo heidät lähemmäs asiakasta. Hyvin toteutetut muotokuvat antavat yritykselle kasvot ja henkilökohtaisen palvelun tuntemuksen – yritys ei ole kasvoton.

Valokuvat rakentavat yrityksen brändiä ja uskottavuutta

Korkealaatuiset kuvat lisäävät asiakkaan luottamusta yritykseen. Kun luottamus on saavutettu, on aika tarjota asiakkaille tuotteita. Tyylikkäät valokuvat kertovat, että tuote on hyvä visuaalisesti ja laadullisesti.

3 hyvää syytä ihastua meihin

Täyden palvelun videotoimisto

Olemme täyden palvelun videotoimisto. Suunnittelemme, toteutamme ja julkaisemme videot oikeisiin kanaviin.

Korkealaatuiset videotuotannot

Tuotamme sisältöjä suurella sydämellä. Videomme ovat aina laadukkaasti käsikirjoitettu, kuvattu ja viimeistelty.

Mitattavaa ja tuloksellista

Videomme tavoittavat kohderyhmänsä oikeissa kanavissa ja saavat aikaan tulosta.

Mitä meistä sanotaan?

Lappset Group Oy

”Olemme tehneet yhteistyötä Tavattoman kanssa jo useamman vuoden ajan aina tarpeen mukaan niin kylmäkuvauksista käsikirjoitettuihin videoihin saakka. Työ on ollut sujuvaa ja aikataulut ovat pysyneet. Lopputulos on ollut aina toivotun mukainen. Tavattoman kattavan kuvaajaverkoston ansiosta kuvauksia on ollut mahdollista järjestää eri paikkakunnilla tehokkaasti ja keskitetyn editoinnin vuoksi lopputulos on ollut keskenään yhdenmukainen. On ilo työskennellä Tavattoman osaavan porukan kanssa.”

Eveliina Salmivuori
Head of Marketing, Lappset Group Oy

Kouvolan Teatteri

Ammattiteatterina tarvitsemme laadukasta ja puhuttelevaa mediasisältöä. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä TAVATON median kanssa, sillä heillä kaikki yksinkertaisesti toimii. Heidän luovuus, ammattitaito ja kyky reagoida muuttuviin tilanteisiin helpottavat myös meidän arkea. Arjessa sattuu ja tapahtuu, mutta TAVATON mediaan on voitu aina luottaa.

Topi Talasranta
Myynti- ja markkinointipäällikkö, Kouvolan Teatteri

ISS Palvelut Oy

TAVATON median kanssa on ollut aina helppo tehdä yhteistyötä. Tarpeemme asiakkaana on ymmärretty alusta alkaen hyvin ja eteneminen on sujunut sekä suunnitelmallisesti, että sovittuja budjetteja noudattaen.

Harri Rantala
Markkinointipäällikkö, ISS Palvelut Oy

Kouvolan Asunnot

”Tavaton vakuutti ammattimaisuutensa heti ensimmäisestä suunnittelupalaverista lähtien, ja oli helppo luottaa koko projekti heidän osaaviin käsiinsä. Hommat hoituivat tiiviistä aikataulusta ja koronan tuomista rajoituksista huolimatta juuri niin kuin pitikin. Lopputulokseen olimme enemmän kuin tyytyväisiä.”

Mari Martikainen
Markkinointi- ja viestintäasiantuntija, Kouvolan Asunnot

Hengitysliitto

”Tavaton toimi ammattimaisesti ja ripeästi tiukalla aikataululla toteutetussa valokuvausprojektissa. Tavaton kuunteli meidän toiveitamme ja lopputulos oli sitä, mitä lähdimme tavoittelemaan.”

Janne Elovirta
Viestintäpäällikkö, Hengitysliitto

Kouvola Innovation

”Yhteistyö TAVATON median kanssa sujui mutkattomasti ja jouhevasti. Kaikista asioista, kuvauspaikoista, aikataulusta oli helppo sopia, ja lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä.”

Aleksandra Turunen
Yhteyspäällikkö, Kouvola Innovation

Kouvola Innovation

"Tavattoman Jonna ja Timo tulkitsivat ajatuksemme erinomaiseksi toteutukseksi, joka huomioi myös toivomamme yksityiskohdat. Asiat sujuivat koko tuotantoprosessin läpi ammattimaisesti, varmasti ja meille vaivattomasti. Tämän kokemuksen perusteella voin lämpimästi suositella TAVATON mediaa videotuotantojen toteuttajaksi."

Sanna Kauppi
Yhteyspäällikkö, Kouvola Innovation

Poikilo

”Videot tuovat teatterin kulissien takaisen maailman museoon juuri sillä tavalla kuin toivoimmekin. Ne kertovat teatterityöstä havainnollisesti, innostavasti ja visuaalisesti kiinnostavasti säilyttäen teatterin taianomaisen tunnelman. Ne ovat näyttelyn helmiä!”

Minna Isopahkala
Amanuenssi, Kaupunginmuseon Koko Kouvolan Teatteri -näyttely

Valokuvauksen vuosisopimus

Tarvitsetko valokuvia ympäri vuoden yrityksesi eri kanaviin? Tutustu meidän vuosisopimukseen, ja voit säästää jopa 30% tuotantokuluissa.