Johnny Perkka

Valokuvaaja eli visuaalinen kemisti

Johnnyllä on hyvä tilanteen taju niin kuvaamisessa kuin asiakaskontakteissa. Useiden vuosien kokemus high-end -hääkuvauksesta, ja pitkä ura dj:nä ovat muovanneet tästä kamerataiturista mutkattoman ja rempseän ammattilaisen.

”Erilaiset työtehtävät asiakaspalvelu ammateissa ja asiakaspalvelukouluttajan työ Helsinki-Vantaan lentokentällä ovat tehneet alasta minulle melko helpon.”

Striimaus on olosuhteiden pakosta ottanut lyhyessä ajanjaksossa harppauksen, jonka myötä se on alkanut Johnnyn mielestä saavuttamaan taiteellisiakin arvoja. Striimeissä kuvaajana toimiva Johnny odottaa mielenkiinnolla, miten striimi muuntautuu tulevina vuosina vanhojen medioiden ympärille. 

”Striimi on eräänlainen kuvaajan livekeikka, mikä on uniikin muotonsa vuoksi verrattavissa bändin keikkaan. Samalla tavalla kutkuttavaa tekemistä. Virheitä ei tehdä ja ”bändi” puhaltaa ihanasti yhteen hiileen.”

Työssään Johnny inspiroituu ihmisistä ja heidän tarinoistaan. Tällä herralla onkin kyky saada asiakkaiden tavattomat tarinat loistamaan parhauttaan valokuvissa. Tärkeimmät asiat Johnnyn elämässä ovat hyvin tehty työ ja oma perhe.

Lisää samanlaisia uutisia: