Uudet kasvot valloittavat

Sosiaalinen ja huumorintajuinen viestinnän ammattilainen
tuo oman pikantin lisän punaisissa korkkareissaan.

TAVATON median tiimissä on aloittanut helmikuussa viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijana Jonna Savolainen. Hän on tehnyt pitkän uran teatteri- ja kulttuurimarkkinoinnin parissa laajentaen osaamistaan viime vuosina mm. urheilumarkkinoinnin maailmaan. Sosiaalisen median osaaminen ja visuaalisen viestinnän sisällöntuotanto ovat Jonnan kuumaa ydinosaamista, mutta laaja-alaisena viestinnän osaajana häneltä taipuu moni muukin viestinnän ja markkinoinnin osa-alue.

”Jokaisen kuvan ja videon tulisi sisältää juuri sen viestin, jonka haluat asiakkaallesi välittää tuotteesta tai palvelustasi”, miettii Jonna Savolainen uuden tehtävänsä äärellä. ”Tulen vahvistamaan tiimiä videoiden ja kuvien sisällöntuotannossa, asiakkaiden markkinoinnin ja viestinnän strategioiden ja brändilupausten toteuttamisessa sekä tietenkin sosiaalisessa mediassa.”

Visuaalisen viestinnän tulee aina tähdätä organisaation tavoitteisiin ja sillä voi vaikuttaa silloinkin, kun tekstille ei ole tilaa. Laadukas visuaalisuus lisää aina viestin muistettavuutta. — Tunnen Timon jo aiemmasta työstäni teatterissa, ja tähän yhteistyöhön oli helppo ryhtyä, kertoo Jonna Tavattoman studiolla.

”Tavoitteeni on tukea työlläni Tavaton median asiakkaiden visuaaliselle viestinnälle asettamia tavoitteita ja tuottaa viestinnällisesti laadukasta sisältöä. Laadukas visuaalisuus tulee oleman yrityksille ja yhteisöille merkittävä keino erottautua kilpailussa asiakkaista.”

Ota rohkeasti minuun yhteyttä, katsotaan miten voin auttaa!

Jonna Savolainen
040 875 4495
jonna@tavaton.fi

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valjasta unelmatiimi käyttöösi ja valloita asiakkaasi meidän avulla! Jätä viesti niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Tehdään yhdessä jotain tavatonta.

Click or drag a file to this area to upload.

Studion sijainti

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola

Yhteydenotto

040 754 9694
info@tavaton.fi

Käytämme sivustolla evästeitä. Näiden tietojen avulla voimme tarjota sinulle parempia palveluja ja kohdennettua mainontaa. Mittaamme myös kävijämääriä ja mainontaa. Lue lisää: Rekisteri ja tietosuojaseloste