Stora Enso

Modernia paperia ja kartonkia

Stora Enson Anjalan Paperitehdas ja Inkeroisten Kartonkitehdas sijaitsevat Ankkapurhan kulttuuriympäristössä. Alueelta löytyy myös Storan ylläpitämä teollisuusmuseo, jonka ydin on Suomen ensimmäinen jatkuvakäyttöinen kartonkikone.

Asiakkaan rohkeus ja yhteinen näkemys antoi tilaa ideoida ja luoda jotain erilaista, mutta raikasta sisältöä. Tehtaiden esittelyvideot rakennettiin poikkeavalla tavalla, koska monitahoinen kohdeyleisö, sekä laajat viestintätarpeet asettivat useita haasteita sisällölle ja videon rakenteelle. Ammattinäyttelijä Petteri Hautalan mukaan ottaminen viimeisteli videoille valitun vloggarityylisen lähestymistavan.

Käsikirjoitus mahdollisti modernin kuvakerronnan käyttämisen kuljettamaan sisältöä kevyesti ja raikkaasti. Viestintäsisällössä otimme erityisesti huomioon brändinäkökulman vahvalla paikallisuudella höystettynä. Ylpeys omasta työstä ja alueen historiasta haluttiin nostaa esiin yhtenä tehtaiden vahvuutena.

Me teimme:

Kaksi tehdasesittelyvideota, yhteisvideon, viestinnän suunnittelun, käsikirjoitukset, videoiden editoinnit ja värimäärittelyt

Videotuotannot

Paperi- ja kartonkitehtaat ovat sisartehtaita. Se tuotiin esiin videoiden osittaisena samankaltaisuutena. Kyseessä on kuitenkin kaksi eri tehdasta ja eri tuoteperhettä. Nostimme esiin molempien vahvuudet yhdessä brändin arvomaailman kanssa.

Stora Enson Anjalan Paperitehdas

Stora Enson Inkeroisten Kartonkitehdas