#asiakastarinat

Asiakastarinat Plus Verkoille

Plus Verkot Oy halusi selvittää ja tuoda tietoon muillekin, miten heidän tarjoamat ICT-palvelut ovat auttaneet asiakkaita. Haastateltaviksi valittiin kolme toisistaan erilaista toimijaa: Dextella, FSP ja Viherpeukalot. Haastattelujen pohjalta koottiin asiakastarinat ja ne kuvitettiin tyylikkäillä valokuvilla. Asiakastarinat lisättiin yrityksen nettisivuille ja julkaistiin kolmena uutiskirjeenä uusille potentiaalisille asiakkaille.

Dextella – asiakastarina

Dextella on kattavasti taloushallinnon eri palveluita tarjoava yritys ja heillä on tällä hetkellä lähemmäs kaksikymmentä työntekijää. Dextellan toimitusjohtaja Janne Virtasen mukaan yrityksen tulevaisuuden kasvutavoitteet tulevat vaatimaan ICT-ratkaisuilta joustoa ja ennakointia.

Dextellan asiakastarinan voit lukea tästä.

(PDF)

Viherpeukalot

Viherpeukalot on yksi suomalaisen verkkokaupan pioneereista. Valkealainen puutarha-alan yritys otti jo 90-luvun puolivälissä ensimmäisiä askeleita kasvien myynnistä verkossa.

Viherpeukaloiden asiakastarinan voit lukea tästä.

(PDF)

FSP Finnish Steel Painting

Plusverkot ovat olleet FSP Finnish Steel Painting Oy:n yhteistyökumppani yli 20 vuotta. Haastattelimme FSP:n hallintojohtaja Marja-Liisa Pyysaloa, mitä pitkäikäinen yhteistyö Plusverkkojen kanssa heille merkitsee.

FSP:n asiakastarinan voit lukea tästä.

(PDF)

Tavattoman tiimi

Haastattelu ja sisältö

Jonna Savolainen

Valokuvaaja

Timo Tuviala