Maisemakuvaus

Tavattoman lähellä luontoa.

Luontokuvaus on kiehtovaa. Se on hetken tallentamista valokuvauksen ehdoin. Se voimauttaa, antaa kuvaajalle ja katsojalle mahdollisuuden rentoutua. Joskus kuvaaminen luonnossa haastaa ja opettaa. Se on tärkeä osa kuvaajan luontokuvauskokemusta ja kasvattaa tahtoa toteuttaa oma näkemys luontoaiheesta.

Tunnelmia eri puolilta Suomea

Suomen luonto tarjoaa kuvaajille uskomattoman määrän mahdollisuuksia. Neljä vuoden aikaa, usvaiset aamut ja aurinkoiset illat. Saaristomeren karuilta rannoilta vehreiden maisemien läpi aina lapin tuntureille. Kuvaaja voi valita, mihin tunnelmaan haluaa katsojan milloinkin viedä.

 

Kuvaajat:

Jussi Rimpeläinen, Saku Ovaskainen ja Timo Tuviala

Suomen luonto on meille rakas ja arvokas

“Luontoon mennessä haen erämaista asioiden tilaa ja käsittelemätöntä luontoa. Vietän siellä mielellään pidempiä aikoja kerrallaan, muuten kosketus jää pintapuoliseksi. Luonnossa oleminen koettelee ja tarjoaa hyviä hetkiä vain jos antautuu pois kaupunkielämän vaatimuksista. Tällaisia kokoemuksia haluan myös valokuviin tallentaa.” Valokuvaaja Saku Ovaskainen

Lisää samanlaisia projekteja:

Toteutus:

2016-2019

Luotettava Kumppani

Olemme luotettava kumppani

Tilaajavastuuraporttimme löytyy ketterästi Luotettava kumppani -palvelusta ja ydintiimin takataskuista salamana Työturvallisuus- ja Alkusammutuskortit. Voit tarkistaa tietomme kätevästi Zeckit-hausta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valjasta unelmatiimi käyttöösi ja valloita asiakkaasi meidän avulla! Jätä viesti niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

040 754 9694

info@tavaton.fi

Studion sijainti

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola