#striimaus

Striimituotannot Kouvolan Teatterille

Livestriimattua teatteria Youtuben ja Keikalla.fi palvelujen avulla kotikatsomoihin. Monikamerakuvauksina toteutettu teatteriesitys ei toki voita elävää kokemusta katsomossa, mutta mahdollistaa erikoistilanteissa teatterielämyksen saavuttamisen. 

Striimaus mahdollistaa myös erityisryhmien palvelut

Puhuttaessa striimauksesta, ensimmäisenä mieleen tulevat webinaarit, kokoukset ja erilaiset koulutukset. Nämä kaikki ovat varmasti tulleet jäädäkseen aiempaa vahvempana työmatkustamisen vaihtoehdoksi. Livestriimi voi olla myös mahdollisuus palvella asiakkaita saavutettavuuden näkökulmasta. Olemme toteuttaneet erikokoisia striimejä teatterin kanssa aina lyhyestä improsta näytelmän ensi-iltaan asti.

Toteutimme joulukuussa 2020 Kouvolan Teatterin kanssa yhteistyössä livestriimin Kymenlaakson ja Saimaan syöpäyhdistysten lapsiperheille Adalmiinan helmen ennakkonäytöksen striimattuna. Syöpälasten liikkuminen kotoa on ollut todella vähäistä korona-aikana, joten on todella tärkeää mahdollistaa heillekin elämyksiä.

Alla olevat Behind The Scenes -kuvat livestriimatusta Kultaisen vasikan ensi-illasta, ja sitä edeltävästä keskustelutilaisuudesta jossa mukana näytelmän ohjaaja Mikko Roiha. 

Tavattoman striimitiimi

Tuottaja

Jonna Savolainen

Ohjaaja

Saku Ovaskainen

Kuvaaja

Johnny Perkka

Kuvausassistentti

Timo Tuviala