ISS Palvelut – esittelyvideo markkinoinnin työkaluna

ISS Palvelut on yrityskumppani, joka auttaa erilaisten työympäristöjen hallinnoinnissa ja ylläpidossa. Esittelyvideo kertoo viihdyttävällä ja helposti ymmärrettävällä tavalla yrityksen palveluista Mikonkatu 7:ssä sijaitsevassa kiinteistössä. ISS:n tavoite on luoda toimivia toimitiloja, jotka edistävät samalla myös kestävää kehitystä, ja joissa on hyvä työskennellä. Tilat ovat ihmisiä varten, ei toisinpäin.

Haaste

Ratkaistavana oli haaste, miten tuodaan esiin täysin remontoidun kiinteistön uusi, laaja palveluvalikoima, joka edesauttaa käyttämään toimitiloja tehokkaasti lisäten talossa työskentelevien viihtyvyyttä ja tuottavuutta? Samalla materiaalin tulisi toimia myös laajempana konseptin esittelynä.

Ratkaisu

Uuden toimistotalon palvelukonseptin ja talon henkilökunnan esiin nostamisella tuodaan keskiöön rullaava arki.
Se auttaa asiakkaita ymmärtämään palvelukokonaisuutta, ja sen tuomia etuja ja mahdollisuuksia. Samalla esitellään juuri remontoituja, moderneja toimitiloja potentiaalisille asiakkaille.

”TAVATON median kanssa on ollut aina helppo tehdä yhteistyötä. Tarpeemme asiakkaana on ymmärretty alusta alkaen hyvin ja eteneminen on sujunut sekä suunnitelmallisesti, että sovittuja budjetteja noudattaen.”

Harri Rantala

Markkinointipäällikkö, ISS Palvelut Oy

Hyvin suunniteltu videosisältö palvelee yrityksen viestintätarpeita

Videolla esitellään ISS Palveluiden toimintaa Mikonkatu 7 sijaitsevassa kiinteistössä. Videon keskiössä on ihmiset ja tiloja esitellään kevyesti ISS:n työntekijöiden kautta. Työntekijöiltä tallennettiin lyhyet valmiiksi käsikirjoitetut kommentit omista työtehtävistä.

Miten voimme auttaa?

Me tiedämme, miten video ja valokuva toimii. Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä teille sopiva ratkaisu.