Videkuvaaja, valokuvaaja

Pitkään ja ansiokkaasti videon ja valokuvauksen parissa työskennellyt Jukka on kuvauksissa kuin kala vedessä. Hän on ollut kuvaajana erilaisissa dokumenttielokuvissa esim. Ylelle (mm. Sukeltaja ja Suomea rakentamassa). Jukan  referensseistä löytyy myös MTV3-videospotteja ja Jatkuu-tunnareita. Meriiteistä löytyy myös TV-sarjakuvauksia ja livestriimauksia.

“Suhtaudun työhöni suurella intohimolla. Pyrin aina ajattelemaan asiat asiakkaan näkökulmasta.”

Still-kuvauksen puolella Jukka on ollut mukana kevyistä mikrotuotannoista isoihin mainosprojekteihin. Hän on tuottanut mm. satoja tuotekuvia. Intohimona kuvauksissa on valaiseminen – foliointien kiiltoasteita hierotaan niin kauan että ne ovat kohdillaan! Jukka vaatii itseltään aina priimaa työnjälkeä, jotta kokemus on asiakkaallekin mieluisa.

“Tällä alalla olet kokoajan yhtä hyvä kuin viimeinen työsi.”

Kaikkia Tavattomia yhdistää läheinen suhde luontoon. Luonnossa mieli lepää ja se on hyvää vastapainoa hektisille kuvauspäiville. Jukan lähiluonto löytyy Pyhtäältä, läheltä merta. Siellä olosuhteet ovat tutut ja turvalliset, kuten lapsuuden maisemissa Kirkkonummella. Urheilullisen kuvaajan pitkäaikainen harrastus on padel. Noinkohan kukaan meistä Tavattomista ainakaan uskaltaa häntä lajissa haastaa?