Ilmakuvaus

Silloin, kun oma pituus ja tikkaat eivät riitä, niin nousemme kopterilla ilmaan ja lennämme taivaalle etsimään erilaista kuvakulmaa.

Ilmakuvaus – uusi kuvakulma tuotantoon

TAVATON media tarjoaa ammattimaista ilmakuvausta Kouvolan ja Kymenlaakson alueella.
Vankan valokuvausosaamisen ansiosta meillä on silmää kuvien ja videokuvan sommittelulle. Tuotamme laadukkaita valokuvia sekä tarvittaessa 4K tasoista videota. Kuvat käsitellään yksilöllisesti ja toimitetaan haluttuun kokoon ja mediaan.

Myös videoiden jälkituotanto, kuten editointi, musiikki ja värimäärittelyt onnistuvat kauttamme. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin videotuotannot.

Mihin tarkoitukseen ilmakuvaus soveltuu?

Mainosvideoihin

Ilmakuvauksella helposti lisämaustetta mainosvideoon. Nelikopterilla voidaan kuvata korkealla taivaalla tai matalalla maan tasossa. Se on monikäyttöinen apuväline videotuotannossa.

Rakennusalalle

Kopterilla voidaan tehdä hyvin kustannustehokkaasti mm. korkeiden saneerauskohteiden tarkistuksia. Tarkistukset voidaan videoida tai valokuvata ja niitä voidaan käyttää pohjana esim. kuntotarkastuksissa.

Teollisuudelle

Kopterilla pääsee helposti paikkoihin, joihin normaalisti on hankala päästä. Se on  myös hyvin kustannustehokas ratkaisu verrattuna nosturiin. Teollisuudelle ilmakuvauksesta on hyötyä mm. erilaisissa kuntotarkastuksissa.

Kiinteistöalalle

Ilmakuvan avulla mahdolliset ostajat näkevät laajemmin myytävän kohteen ympäristön. Oli sitten kyseessä lomamökki, tontti, vuokra- tai kokoustila.
Ilmakuvausta UAR Finland Oy:n Vantaan ajoradalla
Videon on toteuttanut Artlab Productions Oy Helsingistä. Meidän tehtävämme oli taltioida Teslan ajoa radalla ilmasta käsin.
Vastuullista ilmailua
Kaikessa lentotoiminnassa pyrimme huomioimaan turvallisuuden sekä toimimaan Suomen ilmailulakien ja määräysten mukaisesti. Tähän kuuluvat mm.

  • Yrityksellä on lentotoimintaan tarvittava vastuuvakuutus, joka kattaa mahdolliset vahingot
  • Olemme tehneet toimijailmoituksen Trafille, hakuun pääset tästä
  • Pyydämme tarvittaessa virallisen lentoluvan lentokieltoalueilla
  • Teemme turvallisuusarvioinnin ennen lennon aloittamista
  • Emme lennä turvallisuussyistä ihmisjoukon päällä
  • Pidämme lentopäiväkirjaa
  • Käytämme apuna tarkistuslistoja, joiden avulla pyrimme vähentämään riskejä

Lukuisia käyttökohteita

Ilmakuvauksen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Kerro ajatuksesi meille, niin suunnitellaan yhdessä!

Ota yhteyttä

Mietitään yhdessä teille sopiva ratkaisu!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valjasta unelmatiimi käyttöösi ja valloita asiakkaasi meidän avulla! Jätä viesti niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

040 754 9694

info@tavaton.fi

Studion sijainti

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola