Harjoittelija Anni Suorsa

 

 

Kesän 2021 harjoittelijamme Anni Suorsa on asettanut harjoittelun tavoitteeksi haastaa itseään ja luoda videoiden editointiin perusrutiinia, jonka päälle on tulevaisuudessa helppo rakentaa osaamista. Animaation kanssa varsin sinut olevan Annin toivelistalta editoinnin lisäksi löytyy tutustuminen alan ohjelmistoihin sekä videotuotannon eri työvaiheisiin käsikirjoituksesta materiaalin viimeistelyyn asti.“Tavaton vaikutti toimistolta, jossa pääsen tekemään ja harjoittelemaan asioita konkreettisesti työn kautta, sekä oppimaan monipuolisesti toivomiani asioita. Näen oikeasti miten erilaiset tuotannot etenevät.”

Annilta kysyttäessä millaiset fiilikset ovat ensimmäisen viikon jälkeen, vastaus tuli todella nopeasti:

“Ihan sikakivaa! Olen jo täysin kotiutunut.“

Ja niin meistäkin on ollut kiva tutustua iloisen pirteään Anniin, hän on solahtanut mutkattomasti työryhmämme arkeen.

 Anni aloittaa kolmannen vuoden opinnot mediasisällönsuunnittelun linjalla Lahden ammattikorkeakoulun muotoiluinsituutissa. Salilla käymistä ja painon nostoa harrastava Anni soittaa myös kitaraa eikä pleikkarinkaan ohjain ole vieras.

Tavaton tarjoaa vuosittain harjoittelijoille mahdollisuuksia tutustua alalla työskentelyyn. Pyrimme omalta osaltamme auttamaan alalle ammattitaitoisia tekijöitä, joilla on vahva ymmärrys sisällön merkityksestä, visuaalisuudesta ja sen sisältämästä viestinnästä, sekä tuotantojen tavoitteiden siirtämisestä lopputulokseen.

Lisää samanlaisia uutisia: