Emma-Sofia ”Emma” Hautala

Näyttelijä, laulaja ja kirjoittaja

Emma on aikaansaava innostaja, joka inspiroituu yhdessä luomisen riemusta. Tavattoman tiimiin hän tuo ripauksen monitaiteellista ja tarinallista näkökulmaa.

”Luominen on työskentelyni lähtökohta, mitä tahansa olen tekemässä esiintymisestä markkinointikampanjan sisällön suunnitteluun.”

Emma on pienestä pitäen kirjoittanut tarinoita ja saanut ystävänsäkin esittämään niitä kanssaan. Tarinoista välittyy Emman rohkeus, empaattisuus ja uteliaisuus maailmaa kohtaan. Emmassa näyttelijän työ yhdistyy kirjoittamiseen – se auttaa katsomaan maailmaa tarkasti erilaisten henkilöiden kautta. Haaveena onkin tulevaisuudessa julkaista esikoiskirja.

”Myös esiintyjien kouluttaminen on minulle sydämen asia.”

Suunnittelutyössä Emmalla on halu löytää asioista aina jotain uutta itsestään selvän sijaan. Tarvitset sitten tarinankertojan, esiintyjän, ääninäyttelijän tai mallin, Emma hoitaa tehtävänsä erinomaisesti.

”Monipuolinen työ- ja koulutushistoriani teatterin, av-töiden ja kirjoittamisen parissa antaa minulle laajan tietotaidon ja rohkeuden heittäytyä erilaisiin projekteihin eri rooleissa.”

Lisää samanlaisia uutisia: