Case: Aktiivi ja 3D tutuksi esittelyvideon avulla

”Aktiivin palveluiden laajuus yllättää asiakkaita positiivisesti.”

Uusittujen tilojen esittely 3D:n avulla

Aktiivin uudet, erilaisia toiminnallisia kokonaisuuksia mahdollistavat toimitilat haluttiin tuoda asiakkaiden tietoon entistä paremmin kuvaamalla 3D-tilaesittely nettisivuille katsottavaksi. Esittelyn sisälle voidaan upottaa erilaisia sisältöjä. Tällä kertaa asiakkaan kanssa päätettiin tehdä video auttamaan asiakkaita liikkumaan 3D-tilassa. Samalla pystyimme viestimään asiakkaille Aktiivin monipuolisista palveluista.

Kuvaustilanne voi olla jännittävä, mutta hyvällä valmistautumisella ja varaamalla riittävästi aikaa kameran äärelle saadaan hyvä lopputulos. Kuvassa Tavattomalta kuvaajana Timo ja tekstiä Antin kanssa läpikäymässä Jonna.

Tarkasti pohdittu viestinnällinen sisältö

Tänä päivänä materiaalin hyödyntäminen useissa eri kanavissa kannattaa miettiä valmiiksi sisällöntuotannon ja monikanavaisuuden näkökulmasta. Napakan videon viestinnällinen sisältö rakennettiin niin, että video toimii osana 3D-tilaesittelyä ja itsenäisesti, esimerkiksi yrityksen somekanavissa.

Alle minuuttiin mahtuu yllättävän paljon asiaa, kun sisältö on mietitty valmiiksi ja rakennetaan ytimekkäiksi kokonaisuuksiksi. Esiintyjäksi videolle lupautui Aktiivin fysioterapeutti Antti Järvinen. Hän otti rohkean hypyn kameran eteen valmiin tekstin kanssa, se ei aina ole helppoa!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valjasta unelmatiimi käyttöösi ja valloita asiakkaasi meidän avulla! Jätä viesti niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Tehdään yhdessä jotain tavatonta.

Click or drag a file to this area to upload.

Studion sijainti

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola

Yhteydenotto

040 754 9694
info@tavaton.fi

Käytämme sivustolla evästeitä. Näiden tietojen avulla voimme tarjota sinulle parempia palveluja ja kohdennettua mainontaa. Mittaamme myös kävijämääriä ja mainontaa. Lue lisää: Rekisteri ja tietosuojaseloste