Noora Soininen

Markkinointiassistentti

Innokas assistenttimme Noora on päättänyt jatkaa matkaansa markkinoinnin ja viestinnän maailmassa tutustumalla Tavattoman toimintaan. Matkaan on alkujaan siivittänyt markkinointiin painottunut tradenomin tutkinto, mutta vielä riittää paljon uusia asioita opittavaksi. Viestinnän alustoista Nooraa kiinnostaa erityisesti Instagram ja sen tarjoamat mahdollisuudet asiakassuhteen lujittamiseen.

”Minua kiinnostaa tuoda henkilötarinat ja yrityksen arvot näkyviksi. Niiden kautta on mahdollisuus syventää suhdetta asiakkaisiin ja tehdä yrityksestä heille oikeasti merkityksellinen kumppani.”

Vapaa-ajalla Noora rentoutuu mielellään dekkarien ja neulonnan parissa. Mikäli visuaalinen inspiraatio iskee, pääsee itseään toteuttamaan oman työpöydän ääreen kalligrafian ja korttien askartelun merkeissä. Välillä on myös päästävä kokeilemaan jotain ihan uutta.

”Pinterest ja Instagram ovat pullollaan ihania vinkkejä, halusin sitten aloittaa bullet journalin tai tehdä itse yöpöydän!”

Lisää samanlaisia uutisia:

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valjasta unelmatiimi käyttöösi ja valloita asiakkaasi meidän avulla! Jätä viesti niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

040 754 9694

info@tavaton.fi

Studion sijainti

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola