Jani Kiviranta

Strategiasparraaja

Jani on luovaksi analyytikoksi kasvanut humanisti, joka oikeasti osaa kuunnella asiakastaan. Hänen yli 20 vuoden työkokemus markkinointiviestinnän erilaisten ongelmien ratkomisesta eri kokoisille PK-yrityksille näkyy hänen tavassaan ohjata, kuunnella ja auttaa. Hän arvostaa ajattelua ja kannustaa tekemään sitä yhdessä, erilaista näkökulmista.


“Käytännön tekeminen on opettanut löytämään tehokkaita keinoja, joista on erityistä etua asioiden eteenpäin viemisessä. Vaikka työ on sisältänyt paljon niin visuaalista suunnittelua kuin koodailua, lähtee kaikki hyvä asiakkaiden arjen helpottamisesta.”

Brändityössä Jani lähtee liikkeelle pohjatöistä. Lopulta brändi kiteytetään näkyväksi, mutta pohjatyö tehdään porkkanamaallakin lapioimalla. On ensisijaisen tärkeää, että brändityö näkyy myös yrityksen arjessa. Eletään niitä arvoja, joiden puolesta liputetaan: “Ratkaisujen löytäminen oikeisiin ongelmiin säästää paljon aikaa. Se vaatii rohkeutta ja heittäytymistä.”

Eri toimialojen kehittäminen on lähellä Janin sydäntä ja siksi puolet sielusta ja sydämestä sykkii tällä hetkellä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoululla.

“Lähes kaikki on mahdollista, mutta osa asioista on vain epätodennäköisempiä.”

Lisää samanlaisia uutisia:

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valjasta unelmatiimi käyttöösi ja valloita asiakkaasi meidän avulla! Jätä viesti niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

040 754 9694

info@tavaton.fi

Studion sijainti

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola