Laura Huusari

Sisustusstailisti


Lauran hymyilevä ja valoisa persoona jo itsessään stailaa huoneen. Hänen ehdottomiin vahvuuksiinsa kuuluu luovuus: “Yritän aina ajatella edes vähän boksin ulkopuolelta, työtehtävän antamissa raameissa.”

Ennen sisustusarkkitehdiksi valmistumista ja oman yrityksen perustamista Laura työskenteli useita vuosia muun muassa pikaruokaravintolassa sekä palvelevassa vaatekaupassa: “Olen tavannut paljon erilaisia ihmisiä ja oppinut lukemaan heitä.” Asiakkaan ajatusmaailman kiinni saaminen on stailaajalle vahvuus. Oli kyse sitten kodin sisustussuunnittelusta, tai yrityksen mainoskuvauksen stailauksesta, tehdään työ asiakkaalle, jolla on toiveet ja tarpeet täytettävänä.

“Työssäni haluan aina mahdollisuuksien mukaan suosia laadukkaita, kotimaisia tuotteita, paikallisia yhteistyökumppaneita ja aitoja luonnonmateriaaleja. Vierastan kertakäyttökulttuuria ja yritän tehdä kestäviä valintoja. Uskon tämän ajatusmaailman avulla luovani tiloja, joissa viihdytään pitkään.”

Myös Laura rakastaa luontoa: “Vietän päivittäin aikaa metsässä. Siellä ovat syntyneet myös parhaat ideat.”

“Jos luova työ ei tuota yhtään tuskaa, jää lopputulos keskinkertaiseksi. Huikeita asioita syntyy, kun käy ensin pohjalla.”

Lisää samanlaisia uutisia:

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valjasta unelmatiimi käyttöösi ja valloita asiakkaasi meidän avulla! Jätä viesti niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Studion sijainti

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola

Yhteydenotto

040 754 9694
info@tavaton.fi