Esittelyssä: Sanna Juntunen

Markkinoinnin harjoittelija

Moi!

Olen Sanna Juntunen 32-vuotias markkinoinnin opiskelija Lahden Koulutuskeskus Salpauksesta. Päädyin Tavattomalle harjoitteluun, kun jäin elintarviketehdastyöstä opintovapaalle. Etsin loppusyksystä Kouvolan alueelta työssäoppimispaikkaa ja eksyin Tavattoman nettisivuille. Timon erottuva valokuvaustyyli puhutteli, ja tutkimalla tarkemmin sivuja, päädyin rohkeasti ottamaan yhteyttä.

Valokuvaus on voimaannuttava harrastus, jota olen opiskellut peruskoulun jälkeen media-alan opinnoissa ja vuosikymmenen tauon jälkeen löytänyt lajin pariin uudelleen. Ihmisten kuvaaminen on kiinnostavaa. Hyvän tunnelman ja tilanteen tallentaminen muistoihin on hyvä syy kuvata. Kuvausinspiraation saan luonnosta, se on tärkeä paikka minulle muutenkin. Puhdas luonto on kaunista ja kiinnostavaa kaikkine väreineen ja yksityiskohtineen.

Tavattomalla työskentely on ollut silmiä avaavaa. Harjoittelu on antanut uusia toimintamalleja ja uusia työkaluja suunnitteluun, joita aion hyödyntää jatkossakin. Täällä on huumorintajuista porukkaa, ja se on tehnyt itsellenikin mukavan olon. Rakastan nauramista! Huumori tukee ajatustyötä, niitä molempia tarvitaan paljon tällä alalla. Välillä minulle on tehty pieniä kepposia ja testattu reaktiotani, mikä on ollut ihan tavattoman hauskaa tiimiltä!

Olen oppinut harjoittelun aikana pikkutarkan lauserakenteen yksinkertaistamista ja suunnittelutyön tärkeyden ennen varsinaista toimintaa. Olen päässyt tekemään mm. verkkosivujen rakenteen ideoimista asiakkaalle, sekä uusien nettisivujen tekstejä Tavattomalle. Kuvausassistentin hommia olen tehnyt studiolla sekä eri kohteissa.

Markkinoinnissa asiakaslähtöinen ajattelu on tärkeää. Pitää astua asiakkaan saappaisiin ja ymmärtää mitä asiakas arvostaa, jotta voidaan kehittää paras mahdollinen palvelukokonaisuus. Olen visuaalinen ja pidän paljon ideoinnista riippumatta projektista. Yleensä ideointi lähtee siitä mitä olen nähnyt, lukenut, kuullut, kokenut tai oivaltanut. Parasta tässä työssä on kun saa hyvän idean toimimaan.

Puolen vuoden harjoitteluni on nyt lopuillaan ja ei voi kun ihmetellä, kuinka nopeasti aika on mennyt! Olen kiitollinen tästä harjoittelumahdollisuudesta Tavattomalle!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valjasta unelmatiimi käyttöösi ja valloita asiakkaasi meidän avulla! Jätä viesti niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

040 754 9694

info@tavaton.fi

Studion sijainti

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola