Asuntojen myynti ja vuokraus virtuaaliesittelyn avulla

Koronariskin ja siivousrumban keventämiseksi asunnon virtuaaliesittelyä kannattaa harkita varteen otettavana vaihtoehtona asunnon myynnissä ja vuokrauksessa.

Virtuaaliesittelyn avulla asiakas voi tutustua asuntoon kotisohvalta käsin niin usein ja pitkään kuin haluaa. Matterportin järjestelmän avulla asiakas pystyy jopa mittaamaan seiniä, saaden rauhassa luoda kokonaiskäsityksen asunnosta.

  1. Myyjä: turhat näytöt kotonasi vähenee, koronariski pienenee.
  2. Välittäjä: näyttöjen järjestelyrumba kevenee ja kohdentuu oikeisiin asiakkaisiin.
  3. Vuokranantaja: vuokralainen ilman asuntonäyttöjä virtuaaliesittelyn avulla.

Pidämme huolen, että kuvaajamme ovat kuvauksiin mennessä terveitä ja kuvauskalusto on huolellisesti puhdistettu edellisten kuvausten jälkeen.

Virtuaaliesittelyyn voi liittää valokuvia, 360°-kuvia, tekstejä, videoita jne. Kiinteistöt ovat virtuaaliesittelyssä realistisesti nähtävillä, eli asiakas näkee jokaisen nurkan, jonka 3D-kamera on tavoittanut.

Luotettava Kumppani

Olemme luotettava kumppani

Tilaajavastuuraporttimme löytyy ketterästi Luotettava kumppani -palvelusta ja ydintiimin takataskuista salamana Työturvallisuus- ja Alkusammutuskortit. Voit tarkistaa tietomme kätevästi Zeckit-hausta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valjasta unelmatiimi käyttöösi ja valloita asiakkaasi meidän avulla! Jätä viesti niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

040 754 9694

info@tavaton.fi

Studion sijainti

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola