Select Page

 

 

Meidän koronavirus-pelisäännöt

Tavattomalla työt jatkuvat koronasta huolimatta toistaiseksi normaalisti.

Etätyöskentely ja joustavuus on aina ollut meidän toiminnan kulmakiviä. Teemme tällä hetkellä töitä joko toimistolla, tai etätyönä kotoa käsin. Lähiviikoille sovitut tapaamiset järjestämme sujuvasti etäyhteyksien avulla, ja lisää voimme aina sopia.

Nyt onkin hyvä hetki miettiä, millaisia kuvia ja videoita haluatte kevään ja kesän aikana toteuttaa kanssamme!

Tuotekuvaukset rullaavat sujuvasti koko ajan studiollamme. Jos olet tulossa käymään meillä toimistolla, laita varmuuden vuoksi viestiä ennakkoon. Talossamme on useita yrityksiä ja todennäköisesti hieman erilaisia linjauksia koronan suhteen.

Luotettava Kumppani

Olemme luotettava kumppani

Tilaajavastuuraporttimme löytyy ketterästi Luotettava kumppani -palvelusta ja ydintiimin takataskuista salamana Työturvallisuus- ja Alkusammutuskortit. Voit tarkistaa tietomme kätevästi Zeckit-hausta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valjasta unelmatiimi käyttöösi ja valloita asiakkaasi meidän avulla! Jätä viesti niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

040 754 9694

info@tavaton.fi

Studion sijainti

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola