Melkein jo salilla 3D:n avulla

3D-virtuaalikuvassa liikkuminen ja tilojen tutkiminen vaikuttaa hauskalta, mutta mihin kaikkeen sitä voisi hyödyntää? Hyvinvointikeskukseksi kasvanut Aktiivi halusi tuoda esiin asiakkailleen palveluidensa monipuolisuutta ja tilojensa mahdollisuuksia. Monet fysioterapiapalveluun tulleet asiakkaat ovat olleet yllättyneitä, kuinka laadukas ja suuri kuntosali löytyy saman katon alta. 3D-tilakuvauksen myötä asiakas pääseekin nyt kuntosalille, jopa kotisohvalta!

Miten kaikki tehtiin?

Kuvauksessa tulee huomioida mm. tilassa liikkuminen. 3D:n katsojan liikkumiskokemus pisteeltä toiselle tulee olla loogista ja selkeää. Jos kuvattava tila sisältää useita huoneita, tulee siirtymät suunnitella tarkasti, jotta liikkuminen on luontevaa. 3D-tilakuvausta tehtäessä tulee huomioida myös kuvattavan alueen piirtyminen, sekä kuvaajan varoa itse näkymästä esimerkiksi peilin kautta. Hyvin suunniteltu ja tuotettu 3D-kuva on laadukas ja helposti liikuttava.

Koska Aktiivin tilat ovat monimuotoiset ja laajat, kävimme kuvaamassa siellä useamman kerran. Kuvaajan täytyi olla aamuvirkku, sillä kuntosali on avoinna asiakkaille aikaisesta aamusta myöhään yöhön. Miksi kuvasimme aamulla? Koska 3D-tilakuvauksessa paras lopputulos saavutetaan, jos kuvissa ei liiku ihmisiä. Ihmisten liikkuminen kuvissa voi aiheuttaa virtuaaliesittelyyn outoja ilmestymisiä tai katoamisia.

Tilaesittelyyn pystytään jälkikäteen lisäämään erilaisia lisäpalveluita ja osia. Esimerkiksi tekstiä, kuvia ja videoita. Niiden avulla saamme ihmiset, työntekijät tai vaikka asiakkaat mukaan tilaesittelyyn. Miten olisi vaikka vinkkivideo, kuinka soutulaitetreenistä voi asiakas saada enemmän iloa omaan harjoitteluun?

 

Rajattomat mahdollisuudet ideoida

Uusi toimipiste, tai upea remontti on ilo näyttää asiakkaille. 3D-virtuaaliesittelyn avulla asiakas voi tutustua yritykseen, vaikkei olisi koskaan toimipisteessä käynytkään. Sen avulla voi esimerkiksi dokumentoida historiallisen rakennuksen sisätilat, hoitaa myytävän kiinteistön esittelyn, esitellä toimitiloja, kurkistaa näytelmän kulisseihin… Vain mielikuvitus on rajana!

Oletko jo käynyt testaamassa liikkumista 3D-tilaesittelyssä? Jos et, tästä pääset tutustumaan Aktiivin kuntosaliin ja heidän upeaan saunaosastoonsa, joka on vuokrattavissa.

 

Tutustu muihin Aktiiville tehtyihin virtuaaliesittelyihin

Aktiivin kuntosali

Onko teillä kuntosalikin? On yleinen kysymys Aktiivin henkilökunnalle.

Aktiivin fysioterapia

Tutustu Aktiivin fysioterapian tiloihin.

Aktiivin Sisusali ja Tatami

Aktiivin tyylikäs ryhmäliikunta -sali ja tatami.

Aktiivin sauna- ja kokoustilat

Tutustu Aktiivin tyylikkäisiin sauna- ja kokustiloihin.

Aktiivin Kinesis -sali

Tutustu Aktiivin Kinesis -saliin.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valjasta unelmatiimi käyttöösi ja valloita asiakkaasi meidän avulla! Jätä viesti niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

040 754 9694

info@tavaton.fi

Studion sijainti

Kotkankallionkatu 30
45120 Kouvola