Jenkkifutisjoukkue Kouvola Indiansin pelaajat kävivät studiolla pelaajakuvauksessa. Kuvaukset sujuivat jouhevasti, kun olin asettanut valot hyvissä ajoin valmiiksi ennen pelaajien saapumista. 25 pelaajan kuvauksessa meni aikaa kaiken kaikkiaan noin 30 minuuttia.

Jenkkifutis on hyvin fyysinen laji, joten halusin kuviin asennetta ja rouheaa meininkiä. Kuvien päävalona toimi iso tasovalo, joka oli pelaajan oikealla puolella siten, että se hieman valaisi myös pelaajan vasenta poskea. Tämä valaisutyyli heittää isot (ja ei niin imartelevat) varjot kasvojen toiselle puolelle.

Taustana käytin mustaa kartonkia. Irrotin pelaajat taustasta valaisemalla toisen puolen salamalla, jossa oli punainen kalvo. Toisella puolella oli strippivalo, jonka suuntasin pelaajan takaraivoon ja hieman poskeen.

Myös naisten joukkue kävi kuvauksissa: