Ilmakuvaus Kouvolassa

Silloin, kun oma pituus ja tikkaat eivät riitä, niin nousemme kopterilla ilmaan ja lennämme taivaalle etsimään erilaista kuvakulmaa.

Ilmakuvaus Kouvolan seudulla

TAVATON media tarjoaa ammattimaista ilmakuvausta Kouvolan ja Kymenlaakson alueella.

 

Vankan valokuvausosaamisen ansiosta meillä on silmää kuvien ja videokuvan sommittelulle. Tuotamme laadukkaita valokuvia sekä tarvittaessa 4K tasoista videota. Kuvat käsitellään yksilöllisesti ja toimitetaan haluttuun kokoon ja mediaan.

Myös videoiden jälkituotanto, kuten editointi, musiikki ja värimäärittelyt onnistuvat kauttamme. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin videotuotannot.

 

Mihin tarkoitukseen ilmakuvaus soveltuu?

Mainosvideoihin

Ilmakuvauksella helposti lisämaustetta mainosvideoon. Nelikopterilla voidaan kuvata korkealla taivaalla tai matalalla maan tasossa. Se on monikäyttöinen apuväline videotuotannossa.

Rakennusalalle

Kopterilla voidaan tehdä hyvin kustannustehokkaasti mm. korkeiden saneerauskohteiden tarkistuksia. Tarkistukset voidaan videoida tai valokuvata ja niitä voidaan käyttää pohjana esim. kuntotarkastuksissa.

Teollisuudelle

Kopterilla pääsee helposti paikkoihin, joihin normaalisti on hankala päästä. Se on  myös hyvin kustannustehokas ratkaisu verrattuna nosturiin. Teollisuudelle ilmakuvauksesta on hyötyä mm. erilaisissa kuntotarkastuksissa.

Kiinteistöalalle

Ilmakuvan avulla mahdolliset ostajat näkevät laajemmin myytävän kohteen ympäristön. Oli sitten kyseessä lomamökki, tontti, vuokra- tai kokoustila.

Vastuullista ilmailua

Kaikessa lentotoiminnassa pyrimme huomioimaan turvallisuuden sekä toimimaan Suomen ilmailulakien ja määräysten mukaisesti. Tähän kuuluvat mm.

 

  • Yrityksellä on lentotoimintaan tarvittava vastuuvakuutus, joka kattaa mahdolliset vahingot
  • Olemme tehneet toimijailmoituksen Trafille, hakuun pääset tästä
  • Pyydämme tarvittaessa virallisen lentoluvan lentokieltoalueilla
  • Teemme turvallisuusarvioinnin ennen lennon aloittamista
  • Emme lennä turvallisuussyistä ihmisjoukon päällä
  • Pidämme lentopäiväkirjaa
  • Käytämme apuna tarkistuslistoja, joiden avulla pyrimme vähentämään riskejä

Ilmakuvausta Niivermäen luonnonsuojelualeella Kouvolassa. Niivermäki on ainutkertainen kohde keskellä Kouvolan taajamaa. Alue sijaitsee Kauppakeskus Veturin vieressä ja sieltä löytyy myös näköalatorni.

Lukuisia käyttökohteita

Ilmakuvauksen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Kerro ajatuksesi meille, niin suunnitellaan yhdessä!

Soita 040 754 9694

timo@tavaton.fi

Studion sijainti

Jukolantie 6-8 B 11
45200 Kouvola