Yrityskuvaus

Erotu muista laadukkailla valokuvilla! Otamme tyylikkäät kuvat yrityksenne henkilöstöstä ja tiloista sekä kuvat markkinointimateriaalia varten. Kuvat toimitetaan käyttövalmiina haluttuun kokoon ja mediaan!

Yrityskuvaus asiakkaan tiloissa alkaen 295 € + alv 24% sisältäen:

  • kuvausten suunnittelun
  • 1 tunnin kuvauksen
  • kuvien yksilöllisen jälkikäsittelyn
  • 6 kpl täysresoluutio kuvia vapaalla käyttöoikeudella

Huom! Kaikista yrityskuvauksista annetaan aina erillinen tarjous.

Hyvien kuvien avulla nostat yrityksesi imagon ihan uudelle tasolle!

Lisätietoa kuvauksesta

Matkakulut 5 km säteellä Viitakummusta kuuluvat hintaan. Muulloin matkakulut ovat 0,5 € / km. Kuvien toimitusaika on noin 1-3 viikkoa. Maksutapa laskulla, joka toimitetaan asiakkaan sähköpostiin tai verkkolaskuna kuvien valmistuttua. Kuvat toimitetaan Dropbox -palvelun kautta, josta asiakas saa ladata ne itselleen.

Kuvien käyttöoikeus

Kuvilla on vapaa käyttöoikeus. Kuvien julkaisu- ja tekijänoikeudet säilyvät TAVATON medialla. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaalla ei ole oikeus myydä kuvia kolmannelle osapuolelle. Kuvaajalla on myös oikeus käyttää kuvia markkinointitarkoituksiin, valokuvanäyttelyihin- ja kilpailuihin, ellei asiakkaan kanssa toisin sovita.

Automaalarin muotokuvaus

Oheisella videolla kerron hieman omasta lähestymistavastani valokuvaukseen. Kuvattavana on automaalari Niko Jurvanen, Värivelho Oy:sta. Otin hänestä muotokuvan yrityksen markkinointia varten.

Ota yhteyttä

Soita 040 754 9694

timo@tavaton.fi

Sijainti

Jukolantie 6-8 B 11
45200 Kouvola