Tuotekuvaus

Studiossani onnistuu pienien ja vähän suurempienkin tuotteiden kuvaus. Tarvittaessa tulen kuvaamaan myös asiakkaan toimitiloihin, mikäli tuotteita ei voi tuoda studioon. Kuvat toimitetaan käyttövalmiina haluttuun kokoon ja mediaan.

Tuotekuvat studiossa (valkoisella tai mustalla taustalla)

  • 5 tuotteeseen asti, alkaen 199 €
  • Lisäkuvat 15 €/kpl
  • Kuvien irrottaminen taustasta, alkaen +8 €/kuva

Tuotekuvat yrityksen toimitiloissa (valkoisella tai mustalla taustalla)

  • 5 tuotteeseen asti, alkaen 249 €
  • Lisäkuvat 15 €/kuva
  • Kuvien irrottaminen taustasta, alkaen +8 €/kuva

Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24%

Aina ei tuotekuvausta kannata suorittaa studio-oloissa. Etenkin silloin, kun osa tuotteista pitää nostaa nosturilla kuvauspöydälle.

Lisätietoa kuvauksesta

Mahdolliset matkakulut 5 km säteellä Viitakummusta kuuluvat hintaan. Muulloin matkakulut ovat 0,5 € / km. Kuvien toimitusaika on noin 1-3 viikkoa. Maksutapa laskulla, joka toimitetaan asiakkaan sähköpostiin tai verkkolaskuna kuvien valmistuttua. Kuvat toimitetaan Dropbox -palvelun kautta, josta asiakas saa ladata ne itselleen.

Kuvien käyttöoikeus

Saatte vapaasti käyttää kuvia markkinoinnissanne, tulostaa ja teettää kuvia valmiista käsitellyistä kuvista. Kuvien julkaisu- ja tekijänoikeudet säilyvät TAVATON medialla. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaalla ei ole oikeus myydä kuvia kolmannelle osapuolelle. Kuvaajalla on myös oikeus käyttää kuvia markkinointitarkoituksiin, valokuvanäyttelyihin – ja kilpailuihin, ellei asiakkaan kanssa toisin sovita.

Ota yhteyttä

Soita 040 754 9694

timo@tavaton.fi

Sijainti

Jukolantie 6-8 B 11
45200 Kouvola